Gabana (10-04-08)
कभी हार
دوستان ممنون از اين همه حمايت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اين تاپيك ما ميخوايم در مورد ولتاژ و تايمينگ در اوركلاكينگ بحث كنيم نه اينكه بگيم كدوم رم بهتره يا اوركلاك كنيم بگذاريم بيشتر حالت آموزشي و بحثي داره ...
ممنون
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Gabana (10-04-08)
بالاخره ما نفهمیدیم تایمینگ بهتره یا باس !؟ :دی
پایان فعالیت در فروم
آلبته یه سوال ساده دیگه هم دارم . کسی می دونی اینجا دقیقا Bandwidth یعنی چی ؟
پایان فعالیت در فروم
Administrator
جفتش! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی یعنی چی ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gabana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت اینه که چجوری محاسبه میشه یا اینکه در کجا قرار داده؟
البته خوشحال میشم که شما و سایر دوستان هم شرکت کنند تا این ابهامات برای همه با رفع بشه ( همه مون چنین ابهاماتی داریم)
پس علی جان و سایر دوستان و خود من! بیاید دست بکار بشیم
هر کدوممون اگه چیزی میدونیم بگیم تا با هم به نتیجه برسیم
یادمون هم باشه اینجا یه مکان دوستانه است و قصدمون هم خراب کردن بقیه نیست و فقط میخوایم اطلاعاتمون بالاتر برهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من که پایه این جور بحث ها هستم ، اساسی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید علی جون یه کم بیشتر توضیح بده !
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت همه اساتید وعزیزان
تا اونجایی که سواد من قد میده از مقالات و اینترنت وغیره.
هم زمان تاخیر و هم فرکانس بالا که باعث می شه پهنای باند بره بالا .مهمه .یعنی راه رو عریض تر میکنه.
در مورد پهنای باند یک رم .فرکانس رم رو در عدد 8 ضرب می کنن .مثلا مثلا رم 1066 دارای پهنای باند 8500 مگا بایتیست.و اگر بصورت چینش دو کاناله باشه باز در عدد 2 ضرب میشه.و رقم 17 گیگا بایتی بدست میاد روی مادربورد.که اگه پهنای باند چیپست مادربورد عدد 20 گیگا بایت رو ساپورت بکنه. اونوقت میتونیم با اور به فرکانس کاری 1250 برسیم .وپهنای باند رم مورد استفاده 10 گیگا بایت می رسه .که در صورت استفاده از چینش دو کاناله به فرکانس عالی 20 گیگا بایتی میرسیم .یعنی بهترین حالت رم.خوب در این حالت هر چه قدر بتونیم زمان تاخیر رو کمتر بکنیم به شرایت مطلوب تری می رسیم.در چیپستهای nvidia که از EPP پشتیبانی میکنن واستفاده از رم های SLI READY براحتی می تونیم از طریق بایوس مادربورد با انتخاب گزینه های بالاترین پر فورمانس بهترین زمان تاخیر رو هم داشته باشیم.براحتی.
در مورد تکنولوژی چیپست های جدید اینتل هم شبیه همین موارد انجام میشه ولی با اسمی دیگر.ورم ها هم باید همین تکنولوژی رو ساپورت کنن.دقیقا یادم نیست .اگه دوستان اشاره کنن .فکر کنم کاملتر بشه.
می بخشید ممکنه برای بعضی از دوستا ن تکراری باشه .ولی فکر کردم گفتنش خالی از لطف نباشه. از این به بعد هم استفاده میکنم ممنون از همه عزیزان که بحث مفیدی رو اغاز کردن وبخوبی پیش بردن.امیدوارم اطلاعاتمون بیشتر هم بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
Mahdi_Moosavi (12-04-08), PCminister (12-04-08), Shahryar (13-04-08)
|
|
توی تمام این 10 صفحه کلی پست هستش و هیچ خبری از پستی که مربوط به این تاپیک باشه نیس!!!!!
خواهش میکنم وقتی تاپیک اینطوره و بیشتر جنبه آموزشی داره هی نپرسید که این رم بهتره یا اون یا اینکه عکس اورکلاک خودتونو بزنید!!!!! با تاپیکهای دیگه هم میشه این کارو کرد!
کاربر شهرسختافزار
آقا اگر من بخواهم یک رم را اور کنم از کجا باید بفهمم که چه ولتاژی بهش بدم و تا چه ولتاژی را ماژول تحمل میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قانونی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط تجربه
یا خودتون باید امتحان کنید
یا از افراد دیگه یا forumهای خارجی ببینید
ممنون
कभी हार
خوب این تاپیک قراره دوباره فعال بشه !
دوستانی که مایلند در بحث شرکت کنند همین الان اعلام آمادگی کنند ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks