برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یکی هم با Transcend بوده!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یکی هم با Transcend بوده!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
good_punisher (22-08-08), I M A N (28-02-08), Labyrinth (28-02-08), PCminister (29-02-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام کمک کنید
Ip35-e دارم با Cpu 2160
من میخام اور مقدار بالایی بکنم
2*512
با باس 675 cl4 بهتره یا
1gb با باس 800 cl5
جفتشونم crossair هستن
کدومشون باسه اور بهترن مرسی
صد در صد باس 800 تو اور خیلی بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته تایمینگ هم مهمه چون هرچی تایمینگ پایینتر باشه دست برای اور باز تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCminister (03-03-08)
कभी हार
دوستان اگه موافق باشند هم موضوع را زنده كنيم هم اينكه سعي كنيم تاپيك منحرف نشه ...
===================================
در ادامه حرف هاي خيلي وقت پيشانه علي جان ادامه ميدم با توضيح نسبتا خوب:
قسمت هاي مختلفي از يك كامپيوتر دستور العمل ها و داده ها را در خودشون نگه مي دارند . اون ها به شكل دوره اي اين داده ها را در امتداد سيم ها به قسمت بعدي براي انجام پردازش ميفرستند . كامپيوتر براي هماهنگ ساختن اين فعاليت يك پالس كلاك توليد ميكنه . كلاك روش معمول شكل دادن تناوب ولتاژ هاي بالا و پايين در يك سيم هست . اگه بخوايم اين حالت را با يك ساعت ديواري مقايسه كنيم ولتاژ بالا تيك و ولتاژ پايين تاك هست . سرعت كلاك با Mhz يا ميليون در ثانيه ، Ghz ميليارد در هر ثانيه شمرده ميشه . براي مثال سرعت كلاك برابر 100 مگاهرتز است بدين معناست كه اون كلاك ميتواند در هر ثانيه صد ميليون بار تيك تاك داره . هر توالي تيك تاك را يك چرخه يا Cycle ميگند . ( كل حرف هاي بالا براي جمله آخر بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
دوستان ميگم الان ديگه مفهوم كلاك و چرخه را دوستان فهميدند ديگه نياز نيست تخصصي تر ادامه بديم و بهتر هست كاربردي تر ادامه بديم و بحث هاي پايه را در قسمت سخت افزار پايه ادامه بديم ، چه طوره ؟
ممنون
شهريار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Hamid2547 (16-02-10), M A H R A D (07-04-08), PCminister (09-04-08)
شهریار جان اشتباه تایپی بوده من بجای بیشتر نوشتم کمتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و الان درستش میکنم
باس 800 بهتره البته برای اور تایمینگ بالاتر بهتره
خوب درست شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks