:دی ... چه باحال ... کی اینو نوشته ؟! یه برادر بسیجی ؟! یا نه یکی دیگه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
دوستان من دمبال نویسنده این کتاب هستم. کسی میتونه کمکم کنه؟
لینک دانلود
(مطمعن باشید اگه بخونید برای شما هم مهم میشه که نویسنده این کتاب رو بشناسید.)
زمانی که من نمی دونستم کامپیوتر چیه طرف اور کلاکر بوده هیچ تازه چه استفاده هایی ازش می کرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
:دی ... چه باحال ... کی اینو نوشته ؟! یه برادر بسیجی ؟! یا نه یکی دیگه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
: دی کتاب قصه نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدرم زشت من که ناشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هستم تو اورکلاک حالم بد شد از این کتاب چه برسه به پرو ها
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوستان عزیز درسته که طرض نوشته این کتاب طوری هستش که یه نوجون نوشته ولحن صحبتش یک بده ولی شما نگاه کنید به اور کلاک چه نگاهی داشته و تازه طرف اونموقه که شاید کم کسی اسم اور کلاک رو حتی شنیده باشه نشسته کتاب نوشته در بارش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسبت زمانی رو بسنجیم واقعا جای تحسین داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
کاربر شهرسختافزار
کتاب جالبی بود برای 20 دقیقه وقت پر کردن
با تشکر از نویسنده کتاب
Jagvar (20-09-09)
HWBOT SSA Member
خسته نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط coopunzero برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks