یک هارد 80 هست که فقط 30 گیگش رو می شناسه ... اولا می خوام بدونم که چرا اینطوری شده ؟ به خاطر نصب لینوکسه؟
دوم اینکه چطوری می شه درستش کرد؟ که همون 80 گیگش رو بشناسه ...
یک هارد 80 هست که فقط 30 گیگش رو می شناسه ... اولا می خوام بدونم که چرا اینطوری شده ؟ به خاطر نصب لینوکسه؟
دوم اینکه چطوری می شه درستش کرد؟ که همون 80 گیگش رو بشناسه ...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز ورود شما رو به پی سی نتورک خوش آمد میگم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول باید چک کنید ببینید که توی بایوس هم همین قد میزنه یا نه . ولی به احتمال 90 % از جامپر هست .
هارد شما روی Caps Limit قرار داره .
روی هارد خودتونو ببینید یک جدول از جامپر ها داره اگر هاردتون Maxtor DiamondMax Plus 9 باشه توی عکس زیر نوشتم جلوی جامپر ها .
امیدوارم مشکلتون حل بشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
D J V A H I D (10-02-09), MARINE (15-02-09), Shahryar (10-02-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام . ممنون از جوابت . امیدوارم بتونیم دوستای خوبی باشیم . هارد من هم Maxtor DiamondMax Plus 9 هست . ولی مشکل از جامپر نیست . ست کردن جامپر ها رو می دونم و از جامپرش مطمئنم . اگه راهه دیگه به نظرتون می رسه لطفا بگید
با سپاس
حق آب و گل داره
جمله ات مبهمه ...هیچی نفهمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگر هم با جامپر مشکلت حل نشد روی یه سیستم دیگه امتحان کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibehrad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Extreme (10-02-09)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی هر سیستمی تست کردم همینه ...
در ضمن باید بگم که توی ست آپ هم همون 30 گیگ رو می شناسه چون جلوی گزینه maximum LBA capacity نوشته 33820mb ...
راستی یه سوال دیگه . مفهوم این LBA چیه؟
آخرین ویرایش توسط ری را در تاریخ 11-02-09 انجام شده است
من با توجه به اینکه گفتم که جلوی گزینه maximum LBA capacity نوشته 33820 mb ... فکر می کنم حتما همون 33 گیگ رو شناخته دیگه درسته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks