Acronis Disk director هم عالیه.
مکس بلست هم تو سیدی Hiren هست نسخه ای که من باش 250 گیگ رو پارتیشن بندی کردم...
عضو VIP شهرسختافزار
عرضم به حضورتون که من تا هارد 120 رو بدون دردسر و با کیفیت خوب با نرم افزار max blast 3 پارتیشن بندی میکردم ... خیلی هم راضی بودم (بوتیبل بود ) ولی دیگه از 160 به بعد رو نتونستم باهاش پارتیشن بندی کنم ... یعنی اینکه نرم افزار دیگه قدیمی شده !!! بنابراین رفتم توی سایتش maxblast 5 رو که آخرین نسخش بود دانلود کردم که به صورت یک فایل exe و نصبی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... میخواستم ببینم آیا راهی واسه بوتیبل کردن این وجود داره ؟ که از داخل Dos مثل نسخه قبلی هاردها رو پارتیشن بندی کنم ؟ یا نه ؟
و اینکه آیا شما راه بهتری رو واسه پارتیشن بندی خوب سراغ دارید ؟
(بجز قابلیت پارتیشن بندی با xp یا vista )
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حق آب و گل داره
D J V A H I D (09-02-09), Shahryar (09-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... Acronis Disk director کارائیش مثل مکس بلاست هست ؟ و از توی داس به صورت اتوران میشه پارتیشن بندی کرد ؟ سی دی Hiren چیه ؟ من نمیدونم چیه!!! مثل لرد و کینگ هست ؟ دوستان کسی داره واسم آپلود کنه ؟! خیلی بدجور شدید لازم دارم ... خودم نسخه 5 مکس بلاست رو دانلود کردم ... بوتیبل نیست !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام بهادر جان ... دارید زجر کش میکنید ما روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!! خب اگه دارید بزارید دیگه !!! تا پس فردا لازمش دارم ... ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
دانلود کن
Hiren's BootCD
یک سیدی هست به حجم تقریبی 150 مگ. کلی نرم افزار بوتیبل توشه. همشم بدرد بخور. از مکس بلست بگیر تا دیسک دایرکتور و .... فوق العاده بدرد بخوره...کد:http://rapidshare.com/files/178727465/Hirens.BootCD.9.7.with.keyboardpatch-MaxT.dk.zip
کارایی اکرونیس دیسک دایرکتور هم عالیه. من عاشق نرم افزارهای Acronis هستم
AMD>INTEL (11-02-09), D J V A H I D (12-02-09)
|
|
تو www.9down.com هم هست
D J V A H I D (12-02-09), Emperatour (11-02-09)
کاربر شهرسختافزار
برو اینو ببین .فکر کنم برای تعمیر هارد هم عالیه.تازه پیداش کردم
http://narmafzarsara.ir/detail.php?wid=fs&id3=10037
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks