هارد : GIGABYTE GA-M52L-S3
پاور: OROCO 250WATT...230V...4A.....50-60HZ
کاربر شهرسختافزار
هارد : GIGABYTE GA-M52L-S3
پاور: OROCO 250WATT...230V...4A.....50-60HZ
|
|
این پاورتون غیر استاندارده . و میتونه باعث مشکل در سرعت انتقال و کندی سیستم بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam8130 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک پاور دیگع چک کنید
همچنین چیپست مادربرد از نظر حرارت چک کنید با دست اگر گرما بالا بود باید خیمر سیلیکون مناسب جایگزین بشه . در چیپ انفورس گاهی حرارت بالا باعث کندی میشه .
همچنین از نصب بودن درایورهای مربوط به چیپست هم مطمئن شوید .
کاربر شهرسختافزار
الان دمای چیپست رو چک کردم و دیدم دمای اون خیلی بالاس ، بعد از اون متوجه شدم دمای gpu هم خیلی بالاس و واقعا دمای وحشتناکی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیکار باید بکنم؟
توضیح دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hesam8130 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مقدار حرارت به خاطر پاورتون هست و یک مقدار هم به دلیل خشک شدن خمیر حرارتی هست . برای تعویض خمیر حرارتی هم باید مسلط باشید به سخت افزار اگر نیستید از یک شخص وارد کمک بگیرید برای تعویض خمیر سیلیکون چیپست و gpu
پاور هم باید تعویض بشه با یک پاور کارکرده تمیز از گرین مثل 430 وات گرین
hesam8130 (15-03-20)
خواهش میکنم تاپیک قفل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks