سلام خسته نباشید ، ویندوز لپ تاپ سون هست و امروز که روشن کردم دیدم درایو ها لیبل ندارن مثل عکسی که میفرستم ، چون اطلاعاتش مهم بود برام گفتم قبل این که خودم کاری انجام بدم بپرسم از شما . ( البته تمام درایو ها اطلاعاتش هست و درست کار میکنه )
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید ، ویندوز لپ تاپ سون هست و امروز که روشن کردم دیدم درایو ها لیبل ندارن مثل عکسی که میفرستم ، چون اطلاعاتش مهم بود برام گفتم قبل این که خودم کاری انجام بدم بپرسم از شما . ( البته تمام درایو ها اطلاعاتش هست و درست کار میکنه )
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سلامت هارد دیسک با برنامه HardDiskSentinel قسمت overview قرار بدید تا بررسی کنم .
ata-gh (22-03-20)
کاربر شهرسختافزار
چشم ، بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.jpg
هارد در سلامت کامله . این تغییر لیبل ها جنبه نرم افزاری داره . حتما دستگاه را با دیسک نجات بیت دفندر یا کاسپرسکی بررسی کنید . در کل مسئله نرم افزاری هست و نه سخت افزاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (22-03-20)
کاربر شهرسختافزار
یعنی امکان داره ویروسی باشه یا فایل های مخربی باشه تو سیستم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عوض کردن ویندوز چی ؟ درست میشه ؟
من زیاد کار با این دیسک نجات رو بلد نیستم یعنی تا الان انجام ندادم
آخرین ویرایش توسط ata-gh در تاریخ 22-03-20 انجام شده است علت: تکمیل نظر
باید اول مطمئن شد .صرف عوض کردن ویندوز فرضا اگر ویروسی باشه حذف کرد . پس بهتره با آنتی ویروس اپدیت شده اسکن کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیسک نجات هم چیز خاصی نیست فایل ایزو دانلود شده را از سایت مثل سافت گذر با rufus بوتیبل میکنید با فلش
ata-gh (23-03-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آخرین ویرایش توسط ata-gh در تاریخ 23-03-20 انجام شده است علت: ویرایش
لیبل رو دوباره تخصیص بدید . با راست کلیک روی پارتشین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks