درود.
منظورتون از این جمله چیه؟
یه DDR2 جدید 2 سال پیش نصب کردید و از اون زمان نمیتونید نرم افزار نصب کنید؟ با نصب ویندوز هم مشکل دارید؟یه دیدی ار 2 حدئد 2سال پیش
من که متوجه مشکلتون نشدم. کامل توضیح بدید.
مشخصات هارد و پاورتون چیه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت دوستان.
یه مشکل اسای دارم واون اینکه سیستممو ارتقا دادم یه دیدی ار 2 حدئد 2سال پیش اما هرچی نرم افزار و گیم نصب میکنم تو این 2سال ارور crc failed رو میده و 2 ...3بارم بردم خدمات کامپیوتر برا تعمیر منتها کاری نتونستن بکنن...ومن الان 2ساله که به کامپیوترم هیچی نصب نکردم آخه حتی از هارد هم برنامه هارو اجرا کردنی ارورو میده.........دوستان خواهشا اگه کسی راه حلی میدونه بگه به خدا دارم دیوونه میشم ............تا دی وی دی رایترشم عوض کردم همه چیزش نو منتها نمیدونم چرا اروور میده مشخصات سیستم جدیدم اینه:
رم 2گیگ
گرافیک 1گیگ
سی پی یو : 2.80 گیگاهرتزe5500
مادربرد :BIOSTAR G41M7
dvd writer lite on22x
کلا با Read از رو دی ویدی و هارد ایراد داره فایل ضمیمه در مورد همین خطا یه هنگام نصب PES 2013...
خواهشا کمک کنید.............باید چیکار کنم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
با سلام .منظورم سیستمم ddr2 هستش
هارد سیگیت 500gb
پاور elegance model : P5 1000w
بله بعضی فایلای ویندوزم نصب نمیکنه اروور میده .....
کلا تو نصب ویندوز ...بازی ها...و نرم افزار ها اروور میده........و دی وی دی رایتر چراغش خاموش میشه یعنی read نداره یه عکس میذارم که مربوط به همین خطاست .......جالب اینجاست که از هارد هم نصب کردنی همبن اروور میده .......به نظرتون باید هاردمو عوض کنم یا پاورمو؟ اگه عوض کنم چی بگیرم؟ممنونم
یه عکسم گرفتم از اروور و پاورم
....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینم پاور کامم............
Capture.JPG
کاربر شهرسختافزار
دي وي دي رايترتون رو چيه؟ چه سالي خريديد؟
*MoJtAbA* (14-10-13), 7970 (19-10-13), Over_Cracker (14-10-13), Pes king (15-10-13), Rezasam1 (15-10-13)
کاربر شهرسختافزار
شما 3 برنامه مختلف از اینترنت دانلود کنید و نصب کنید.(مثل مرورگر،دانلود منیجر و...)
اگر مشکل نداشت و نصب به درستی انجام شد،مشکل از DVD Writer تون هست که احتمالا اپتیکش ضعیف شده.
این اروری هم که تصویرش را گذاشتید میگه فایل دیتای برنامه خراب شده!
اگر تونستید با یک dvd رایتر دیگه تست کنید.
یه تست با برنامه HD-tune از هاردتون هم بگیرید که مشکلی از جانب هارد نباشه.
|
|
کاربر شهرسختافزار
دی وی دی رایترم liteon پارسال خریدم ....ااشکال از دی وی دی رایتر نیست. چون با 2 3تا درایتر دیگه هم امتحان کردم باز خطا داد....کلا مثل یه بیماری ناعلاج میمونه که هیچ درمونی نداره آخه کمش 3بار برا تعمیر دادم بیرون منتها نتونستن کاری بکنن...از اینترنتم فایل دانلود کردم نصب کردنی بازم همون اروور میده.......مشکل READ داره تو خوندن فایلها ولی موندم این مشکل از کدوم قسمت میتونه باشه رم و هارد و سی پی یو........در ضمن بهضی وقتا تو ویندوز ایکس پی یه صفحه آبی میاد ریستارت میشه........یا تو ویندوز 7 Blue screen میاد و مینویسه Memory dump............بازم ممنونم از دوستان گلم بابت راهنماییشون.
کاربر شهرسختافزار
شما يه كاري كن از D.v.D ها يه Image بگير با نرم افزار Alcohol 120 بااونا نصب كن تو يه درايو ديگه نتيجه رو اعلام كن
تاكمكت كنيم
7970 (19-10-13)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
احتمال داره مشکل از Main سیستم باشه اگه هارد و DVDرایتر رو تست کردید سالم هستند احتمال خیلی زیاد قسمتهایی از Main آسیب دیده یا نیم سوز شده که باید تعویض بشه .
7970 (19-10-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks