مي بخشيد كه من بدون دعوت وارد اين بحث ميشم ولي چون اين سوال براي خود من هم پيش اومده بود و يه كم پرس و جو كردم اين حرفها رو مي زنم .... واقعيتش 90% كاسبهاي بازار درباره رم پاتريوت ميگن تقلبيه !!! راست يا دروغش رو من نمي دونم ...... گردن اونايي كه مي گن ! ولي مسئله اينه كه در حال حاضر بغير از فرآيند واردكننده هاي ديگري هم اين رم رو ميارند و چون ميخوان يه جوري بازار رو از چنگ فرآيند در بيارند بايد قيمتشون زير قيمت اونا باشه ..... چجوري ..... خيلي راحت هيت سينك ها رو ميرن جداگونه از چين ميخرن دونه اي مثلا" يه دلار و رم متفرقه هم كه خدا بده بركت ...... خلاصه با ده پونزده دلار ناقابل ره پنجاه شصت دلاري توليد و روانه بازار مي كنند و اينجوري ميشه كه دو دستگي بوجود مياد ....
حالا من مشتري از كجا بدونم اين رم پاتريوت اصليه يا بدليه ؟؟؟ خوب خيلي سادست .... نميتونم تشخيص بدم و نميتونم اعتماد كنم ..... پس ميرم و يه رم گرونتر ولي خوشنام تر ميخرم ....
البته از جناب احمدي عذر مي خوام ولي بدون رودربايستي اين وضعيت بازار ماست و بايد گفت ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks