با سلام
ابتدا میخواستم یه معذرت بخوام بابت اینکه اسم شما رو به اشتباه سعید صدا زدم.
من هنوز موضوع کامل برام روشن نشد، اینکه شما فرمودید رمهای پاتریوت رو نخرید چون مشکل دارند، منظورتون از مشکل بحث قیمتی بود یا بحث دیگه ای.
اگر بحث دیگه ای بود که هنوز منتظر هستم بشنوم
اما اگر منظور قیمت بود که دوست خوبم اگر بخواهیم وارد وادی قیمت شویم و صرفا رمی را متهم کنیم که همردیفان و رقبای اصلی اون بدلیل کاهش قیمت این محصول در تنگنای عجیبی قرار گرفته اند و با تبلیغات مختلف خبری سعی در خدشه دار کردن عملکرد توزیع این محصول را دارند.
اگر قرارا است در مورد قیمت این محصول مسئله ای را در غالب اعتراض بیان نماییم من هم در صف اول خواهم بود به شرطی که شمشیر انتقاد شما به سمت تمامی برند ها باشد و کفه ترازو برای همه آنها یکسان باشد.
بدون اقرار و تبعیض باید قبول کرد در حال حاضر نسبت توزیع به قیمت محصولات این برند در مقایسه با سایر رقبای هم ردیف آن کاملا برتر و چشمگیر است.
البته بنده کاملا قبول دارم که هنوز در شبکه توزیع و قیمت گذاری این برند مشکلاتی وجود دارد که ما در جهت برطرف نمودن آن هستیم اما نمیتوان تنها به قیمت های محصولات این برند اشاره کرد و بقیه را چشم پوشید.
در مورد مقالات چاپ شده در مجلات و هفته نامه های مختلف نیز بحث مصلحت اندیشی درج اخبار موردی است که سالیان سال است متاسفانه در نشریات ما وجود دارد. این موضوع را با واقع بینانه عرض مینمایم نه صرفا از ان جهت که مقاله میخوانم بلکه این حقیر خود سابقه 4سال کار خبرنگاری، نویسندگی و روزنامه نگاری را در کوله بار تجربیات خود یدک میکشم.
بقول معروف دیگه هر نوشته ای که چاپ بشه تا ته قضیه برای من روشن است پس مطالب خبری نشریات داخلی خودمون هم زیاد نمیتوان ملاک قرار داد.
باز اگر موردی بود در خدمتم.
سایر دوستانم نیز اگر نظری داشتند محبت کنند بیان نمایند.
شاد باشید.

Bookmarks