پاسخ: کمک حیاتی و فوری در مورد هارد سوخته
نقل قول:
فک نکنم مشکلش از برد باشه باید با یه ttl to rs232 یا ttl to usb هارد رو احیا کرد.
باز اگه لازم شد حتمن مزاحمتون میشم.
سیگیت نیست Maxtor Diamondmax 22 هست. سری 500 گیگ
این مشکل مربوط به هارد های Seagate 7200/11 و maxtor diamondmax 22 به دو صورت هست: یا اینکه اصلن توسط سیستم و بایوس شناسایی نمیشه یا اینکه هارد شناسایی میشه ولی ظرفیتش توی بایوس 0 نشون داده میشه.
وا ا.. من دنبال ttl to usb یش هستم. این rs232 هاش یه مقدار دنگ و فنگش بیشتره از اون gnd و vcc یش زیاد سر در نیاوردم. ولی خوبیش اینه که نیاز به نصب نداره.
اگه ممکنه در مورد کار با rs232 to ttl یه کم بیشتر برام توضیح بدید ممنون میشم.
شما منظورتون اینه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این دقیقا هارد منه بردش همینه مال منم 500 گیگ بود
نقل قول:
بله زمانی هاردهای مکستور واقعا عالی بودن ولی حیف شد ! خدا وکیلی بلاهایی من سر اونها میاوردم که الان باور نمیشه چه طور هیچیشون نمیشد !
سامسونگ وسترن و هیتاچی الان جز خوبها هستن البته هیتاچی معمولا کمی سرعتش کمتره ولی در کل هاردهای بسیار خنک و با اطمینان بالایی هستن
فرمايشتون کاملا مورد تاييد بنده هم هست. :11():
نقل قول:
فرمايشتون کاملا مورد تاييد بنده هم هست. :11():
حرف ایشونم منم قبول دارم ولی الان یه کمکی به ما بکنن بهتره :yes:
نقل قول:
اگه موفق نشدی از راهای ذکر شده هارد رو برگردونی به گارانتی نده چون اگه نتونن درست کنن تعویض می کنن و اطلاعات پخ !
یه شرکت خوب بازیابی میشناسم که همین مشکل شناسایی نشدن هاردهای سیگیت و مکستور رو هم حل میکنه منتها قیمت ندارم ولی بازیابی اطلاعاتشون از 60 تومن به بالا شروع میشه البته تا اونجا که میدونم حجم اطلاعات برگشتی فرق نمیکنه از 60 تومن شروع میشه .
من قبلا راهنمایی کرده بودم . البته اگه مطمعن هستی مشکل از برد هارد هست میتونی یه برد از همین مدل براش پیدا کنی .
ازکجا بفهمم که ایراد از کجاست ؟؟؟
حالا کسی از این برد داره ؟ می خرم
نقل قول:
ازکجا بفهمم که ایراد از کجاست ؟؟؟
حالا کسی از این برد داره ؟ می خرم
نقل قول:
این مشکل مربوط به هارد های Seagate 7200/11 و maxtor diamondmax 22 به دو صورت هست: یا اینکه اصلن توسط سیستم و بایوس شناسایی نمیشه یا اینکه هارد شناسایی میشه ولی ظرفیتش توی بایوس 0 نشون داده میشه.
برای خرید برد هم اگر تهران هستید به فروشگاه جام جم الکترونیک پاساژ امجد مراجعه کنید.
نقل قول:
برای خرید برد هم اگر تهران هستید به فروشگاه جام جم الکترونیک پاساژ امجد مراجعه کنید.
پاساژ امجد کجاست ؟؟؟
من تهرانم قطعات نو می ده یا کار کرده ؟
آدرس پاساژ امجد : تهران - خيابان جمهوري-بعد از تقاطع پل حافظ.
امروز چشمم به این تاپیک افتاد
خوشبختانه شنبه بردی که گرفته بودم به دستم رسید و تونستم هادر رو درست کنم. کلن 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
از کمک تمامی دوستان متشکرم
نقل قول:
امروز چشمم به این تاپیک افتاد
خوشبختانه شنبه بردی که گرفته بودم به دستم رسید و تونستم هادر رو درست کنم. کلن 2 دقیقه بیشتر طول نکشید
از کمک تمامی دوستان متشکرم
خوشحالم که مشکلت حل شده
و ممنون میشم در مورد حل این مشکل چند خطی بنویسی تا اگر دوستان دیگه هم به این مشکل برخورد کردند بتونند استفاده کنند :give_rose: