نقل قول:
من برد این هارد رو دارم چند میخری
مشخصات هاردم هم اینه
p/n:9GT154-325
firmware:MX15
sitecode:KRATSG
دیاموند مگس 22
stm3500320as
هاردم فقط بد سکتور داره
Printable View
نقل قول:
من برد این هارد رو دارم چند میخری
مشخصات هاردم هم اینه
p/n:9GT154-325
firmware:MX15
sitecode:KRATSG
دیاموند مگس 22
stm3500320as
هاردم فقط بد سکتور داره
اگه موفق نشدی از راهای ذکر شده هارد رو برگردونی به گارانتی نده چون اگه نتونن درست کنن تعویض می کنن و اطلاعات پخ !
یه شرکت خوب بازیابی میشناسم که همین مشکل شناسایی نشدن هاردهای سیگیت و مکستور رو هم حل میکنه منتها قیمت ندارم ولی بازیابی اطلاعاتشون از 60 تومن به بالا شروع میشه البته تا اونجا که میدونم حجم اطلاعات برگشتی فرق نمیکنه از 60 تومن شروع میشه .
سلام
این چند وقته که دنبال خرید هارد هستم به انواع اقسام مشکلات این هاردهای سری 11 برخوردم و تصمیم گرفتم که اصلا طرفشون نروم! ولی امشب یادم افتاد که هارد 750 گیگم که تمام هستی من روشه!! سیگیت هست رفتم مشخصاتشو خوندم دیدم باراکودا 7200.10 هست!:1. (5)::whistle:
حالا میخوام بپرسم سری 10 که این مشکلو نداشته احیانا؟!:1. (26):
نه خیالت راحت ! حتی سری 11 هم با یه آپ دیت ساده مشکلشون حل میشه البته قبل از اینکه مشکل خودشو نشون بده !
آقا این مشکل خیلی راحت حل میشه فقط کافیه یدونه مدار مخصوصه که داشته باشی تو عرض 1 دقیقه هاردت عین اولش میشه من غیر از هارد خودم هارد 2 تا از دوستامم با همین روش درست کردم مدارشم rs232 to ttl
سلامنقل قول:
بهترین راش همون بردنش به گارانتی خودش است
به احتمال زیاد از کارت گارانتی نمیتونی استفاده کنید ولی اگه بخواهید میتونید با پرداخت هزینه اطلاعات هارد شما رو در بیاره و بریزه رو یه هارد دیگه
اگه گارانتیش نبردی حتما" ببرش :1. (23):
به احتمال 99% همون جز هارد های مشکل دار سیگیت و مکستور هست که مشکل فریمور داشتن و باید آپدیت میشدن که متاسفانه منم از همه جا بی خبر بودم تا اینکه این بلا سرش اومد.
ان شا ا... بتونم یه مدار ttl to usb پیدا کنم خودم میتونم درستش کنم. چشمم هم زیاد به گارانتی آب نمیخوره با اینکه میتونن درستش کنن یا همین هارد رو پاک شده میدن یا یه هارد نو.
دوست عزیزنقل قول:
این لینک بلک لیسته اگر مدل هارد شما داخلش نباشه ( که تا اونجا که میدونم سری 10 نیست ) مشکلی ندارید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر احیانا نمیتونید روی هارد رو بخونید یا نمیخواهید هارد رو باز کنید یه برنامه هست که اجرا میکنید مدل هارد رو بهتون میگه
یه گشت تو سایت سیگیت بزنید پیداش میکنید ولی اگر پیدا نکردید بفرمائید تا لینکشو بهتون بدم :give_rose:
نقل قول:
سلام تغییر رنگ هیچ تاثیری نداره
اگه اطلاعاتت شخصی نیستند می تونی هارد رو برای من بفرستی من چند تا برد از این هارد دارم برات تست می کنم با هر کدوم که اومد بالا هارد رو براتون بر می گردونم البته این احتمال رو هم بدید که تحت هیچ شرایطی بالا نیاد؟
این هارد Barracudaسری چنده؟STM31000528AS
11 که نیست یه موقع:cry:اگر اطلاعاتش بپره یه شاتگان میخرم خودتون دیگه میدونید چیکار میکنم