فک نکنم مشکلش از برد باشه باید با یه ttl to rs232 یا ttl to usb هارد رو احیا کرد.گه اطلاعاتت شخصی نیستند می تونی هارد رو برای من بفرستی من چند تا برد از این هارد دارم برات تست می کنم با هر کدوم که اومد بالا هارد رو براتون بر می گردونم البته این احتمال رو هم بدید که تحت هیچ شرایطی بالا نیاد؟
باز اگه لازم شد حتمن مزاحمتون میشم.
سیگیت نیست Maxtor Diamondmax 22 هست. سری 500 گیگاین هارد Barracudaسری چنده؟
این مشکل مربوط به هارد های Seagate 7200/11 و maxtor diamondmax 22 به دو صورت هست: یا اینکه اصلن توسط سیستم و بایوس شناسایی نمیشه یا اینکه هارد شناسایی میشه ولی ظرفیتش توی بایوس 0 نشون داده میشه.دوست عزیز مشکل شما حل شد ؟؟؟
اخه منم دقیقا همینطوری شد هاردم باز من شانس اوردم 3 تا هارد داشتم
اطلاعات توشم خیلی خیلی خصوصیه نمی تونم دست کسی بدم باید جایی باشه که خودمم پیشش باشم و نتونه کاری انجام بده
هاردمم بردم پیش یه شرکت گفت ایراد از مدیاشه نمی دونم چیه من که کارم و رشتم کامپیوتره نمی دونم چیه !!
وا ا.. من دنبال ttl to usb یش هستم. این rs232 هاش یه مقدار دنگ و فنگش بیشتره از اون gnd و vcc یش زیاد سر در نیاوردم. ولی خوبیش اینه که نیاز به نصب نداره.آقا این مشکل خیلی راحت حل میشه فقط کافیه یدونه مدار مخصوصه که داشته باشی تو عرض 1 دقیقه هاردت عین اولش میشه من غیر از هارد خودم هارد 2 تا از دوستامم با همین روش درست کردم مدارشم rs232 to ttl
اگه ممکنه در مورد کار با rs232 to ttl یه کم بیشتر برام توضیح بدید ممنون میشم.

Bookmarks