شما می تونید یه گیگ با مارک متفاوت بگیرد ولی درستش اینکه از رمهای هم نوع استفاده کنید پیشنهادم این هست که 2 تا رم خودتون را همبا یه رم یه گیگ دیگه عوض کمید و با خرید 1 رم دیگه هم نوع همون رم سیستم را ارتقا بدید.
|
|
شما می تونید یه گیگ با مارک متفاوت بگیرد ولی درستش اینکه از رمهای هم نوع استفاده کنید پیشنهادم این هست که 2 تا رم خودتون را همبا یه رم یه گیگ دیگه عوض کمید و با خرید 1 رم دیگه هم نوع همون رم سیستم را ارتقا بدید.
Administrator
بهترین راهکار فروش اون دو تا رم 512 و خرید دو عدد ماژول 1 گیگ هست.
مرسی از راهنمایی تون اما من به دلیل مشکلاتی که دارم مجبور هستم از اینترنت تهیه کنم در نتیجه نمی تونم رم هام رو تعویض کنم و میخوام بدونم با وجود این دو ماژول رم تو سیستم ایا دو رم 512 یگیرم و یا یه رم 1 گیگ؟
Administrator
مدل کامل مین بردتون رو بنویسید لطفا.
دو تا 512 بهتر از یه دونه 1 گیگ هست.
مدل مادربوردم این هستش GIGABYTE GA-M55S-S3 ببخشید دیر پاسخ دادم ضمنا پهنای باند رم ها هم PC2-5300 هست با پارت نامبر PSD 251266781برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Salar2007 در تاریخ 29-10-07 انجام شده است
|
|
Administrator
اگه میتونید رمهاتون رو بفروشید و دو تا ماژول 1 گیگ باس 800 بگیرید ، بهترین کار رو کرده اید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks