در مورد 256 من خودم مشهد رفتم نمایندگی گفتم 256 میخوام گفتن مشکلی نیست میتونیم براتون بذاریم (خودشم گفت برای کابرای خانگی ممنوعه اما اگه بخوای اونا مشکلی ندارن).
در مورد مودم مگه از پورت شبکه استفاده نمیکنی؟
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
در مورد 256 من خودم مشهد رفتم نمایندگی گفتم 256 میخوام گفتن مشکلی نیست میتونیم براتون بذاریم (خودشم گفت برای کابرای خانگی ممنوعه اما اگه بخوای اونا مشکلی ندارن).
در مورد مودم مگه از پورت شبکه استفاده نمیکنی؟
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاملا درست گفتی ! اگه برق بره که دیگه ....... __________برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی وقتی داشتم از نت بایوس رو آپدیت می کردم قبلا از ریختن اطلاعات جدید ، توی قسمت status برنامه bios@ یک نوشته ای مبنی بر بک آپ گرفتن اطلاعات بود .
آیا راهی است که از بایوس فعلی قبلا از بروز رسانی BackUp گرفت که اگه مشکلی پیش آمد ازش استفاده کرد ؟؟
یعنی زمانی که بایوس خراب هست ، از این بک آپ استفاده کرد .
مواقعی که بایوس درست بروز نمیشود و برای سیستم مشکل پیش میاد QFlash میاد جلو که ازطریق فلاپی بروز رسانی رو انجام میدی بنظر من قبل از بروز رسانی از سایت بایوس رو بگیر و رو فلاپی قرار بده انجوری اطمینان خیلی بیشتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CYBER (05-04-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks