سلام دوستان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی بگم خدایش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..داشتم روی یکی از درایوای هارد دیسک اطلاعات کپی میکردم که یهو برق قطع شد.دوباره روشن کردم دیگه ویندوز بالا نیومد تا اینکه ویندوز جدید نصب کردم اما وقتی خواسم برم تو همون درایوی که گفتم این خطا داده شد: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
you need to format the disk in drive F: before you can use it
بعد کنسل زدم این امد

f:\ is naor accessible. data error(cyclic redundancy chek).

لطفا هرکی میدنه کمکم کنه ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا بر میگردن اطلاعاتم؟تمام عکسام تا چندساله پیش تحقیقای دانشگاه نرم افزارا اهنگها هر چی از نت دانلود کردم همشون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(چی میکشم از این نوسانات برق چند وقت پیشم برق قطع شد وقتی دوباره روشن کردم کارت کرافیکم فاط زد با دور فن بالا کار میکنه حالا اینو بیخیال اطلاعاتم ...)