اینایی که خریدید میگم حتی بدون هیت سینک هم (مخصوصا پی ان وای که خنک تره) بدون مشکل کار میکردن توی کیس با تهویه مناسب، با هیت سینک مادربرد هم خنک میشدن، با اینی که رو خودشونه که اصلا روی گرما به خودشون نمیبیننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و هیچ نیازی به تهیه فن نیست براشون
در مورد اون کولر ها هم باید بگم فک نکنید فقط ماها هستیم که نمیتونیم بخریم، توی اروپا و آمریکا هم کمتر کسی سراغشون میره و حتی معروف ترین تک تیوبرها هم دیدم صرفا برای تست ازشون استفاده کردن و توی سیستمای اصلی خودشون از همون هیت سینک مادربرد استفاده میکنن یا اونی که روی خود اس اس دی هست.
فقط برخی از قشر ها که تو همه چی لاکچری میخوان باشن سراغ این چیزا (مخصوصا مایع خنک ها میرن)
من خودم از اون ور هیت سینک ام .2 جدا گرفتم که ARGB داشت روی خودش (پسیو) که با برد سینک میشد، اما توی بلک فرایدی که قیمتش آف خورده بود 1/3 شده بودم خریدم (اما آخرش هم کلی اضافه موند و کم فروش رفت چون اونوری ها پولاشون رو برای چیزای دیگه خرج میکنن)
خیلیا رو میشناسم که برای یک تفریح، رستوران، دیدن موزه، شهر بازی، هر کدوم برای بلیط و یک خوراکی مثلا که با خانواده 3-4 نفری میرن چن صد دلار پیاده میشن،
اما وقتی میخوان پی سی بگیرن حتی براشون اختلاف 10-20 دلاری بین قطعات هم مهم میشه و اصلا نمیخوان حتی یه دلار بیشتر از چیزی که دقیقا مرز نیازشون هست خرج کنن (مثال بزنم پاوری بود 550 واتش مثلا 60 دلار، 650ش 70 دلار، 750 ش 80 دلار، که 10 دلار پول یک همبرگر کوچیک مک دونالد با نوشابه کوچیک میشه تو اروپا) اما براشون مهمه درحالیکه اصلا پولی نیست براشون و میرن همون 550 رو میخرن
اونا با حقوق یک ماهشون (بعد کم کردن اجاره و هزینه خورد و خوراک اینا میتونن یک سیستم خوب ببندن اما میبینی سیستماشون برای سالها قبله و ارتقا هم نمیدن، اما ما تو ایران باید بسته به شغل از چندین ماه تا حتی سال پول جمع کنیم که سیستم خوب بشه جمع کنیم (و وقتی برای دوستای خارجیم تعریف میکنم اصلا باورشون نمیشه)
از اون ور ولی دیدم مثلا برای یک اسکین توی یک گیم یا یک تانک یا جنگنده تو بازی شده 100 دلار دادن!!! یا طلا (که کمک میکنه سریع تر پیشرفت کنن، آخرش منی که هم با وضع اقتضادیمون نمیشه اصلا همچین مبالغی داد بابتشون هم میشد هم نمیدادم که چی 100 دلار بدم برای طلای الکی توی بازی تازه باید با کارت بین المللی هم خرید شه دیگه ، اما بدون طلا اینا آخرش 90 درصد اوقات من اول میشم (بازی هم توی سطح جهانی هست و تو هر سرور 200 نفر آدم واقعی بازی میکنن که 24 ساعته هم ریل تایم هست (یعنی بخوابی اونی که بیداره میتونه حمله کنه) تمام کشورهای دنیا هم هستن با تجهیزات اینا، و مدت سرور هم بین 20 روز تا 3 ماه طول میکشه (بسته به اینکه سرعت عادی باشه یا 4 اکس)
یعنی 20 روز تا 3 ماه همش باید حواست همیشه به بازیه باشه (مگر خب زود شکستت بدن)
من الان 23 بار بازی کردم که 18 بار نفر اول تو کل سرور بین الملیی تو ایونت شدم (اون 5 تا شکستم خب داشتم یاد میگیرفتم بازی رو چون کلی کشور هست هر کدوم کلی شهر اینا بماند، چن صد یونیت مختلف که هر کدوم کارایی و قدرت های خودشون رو دارن و پیاده سازی استراتزی ، تاکتیک، دیپلماسی و ... خیلی مهمن و تازه آخرش هم مثلا 5 تا کشور جمع شدن هم زمان حمله کردن تا موفق شدن شکستم بدن و از طلا هم استفاده کردن (که من نداشتم) اما خب به دلیل پیروزی های زیاد و نسبت کیل دف ریشیو عالی خود بازی بهم کلی طلا هدیه داده اما بازم استفاده نمیکنم چون نامردیه یه جورایی
اگر شرایطش بود برای چن تا گیم میتونستم توی تورنومنت های جهانیش شرکت کنم که تیم برنده بعضا از 10 هزار تا حتی بیش از صد هزار دلار توی مسابقات برنده میشه و فرد برنده هم جدا تا 50 هزار دلار
اما با شرایط ایران و قیمت دلار و عدم پشتیبانی هیچ شرکتی (بقیه رو همه رو اسپانسر ها میارن یا گیمرهایی هستن که پولدارن (که باز اسپانسرا کلی بهشون پول میدن که صرفا لباس اونا رو بپوشه یا از تجهیزات گیمینگ اونا استفاده کنه !) اما تو ایران همچین خبرایی نیست که
حتی جیز جالب بگم الان بعضی مشتری های من که ازم سیستم گرفتم یا گرافیک ارتقا دادن و 4090 خریدن ازم پلیر های آماتوری حتی هستن، اما مثلا کسی که تا سال های بیشترین تعداد ساب اسکرایبر رو (به عنوان یک فرد نه شرکت) تو یوتیوب داشت یعنی پیودی پای گرافیکش تا همین چن وقت پیش که هنوز ژاپن نرفته بود و سوئد بود 2080 تی آی بود (الانم فک کنم همونه) درحالیکه از پولی که برای تبلیعات یک شرکت توی یک ویدیوش میگیره تو یوتیوب میتونه یک سیستم عالی بخره
شعلش هم یوتیوبری اونم تو حوزه گیم هست دیگه! اما کارت سری 20 داره!

Bookmarks