بی نهایت ممنون استاد گرامی. تابحال کسی اینطوری کامل راهنماییم نکرده بود...این رو هم اطلاع بدم که اون مورد CS3040 PNY رو که خریدم، امروز دستم رسیدم و وقتی آن باکسش کردم، دیدم نسخه هیت سینک دارش برام ارسال شده و خیلی از این بابت خوشحال شدم و خواستم دوباره ازتون تشکر کنم بابت معرفی اون محصول، وگرنه عمرا اون گزینه رو میدیدم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دربارهSSD 2.5 اینچی، متاسفانه MSI S270 یک ترا و همینطور کروشیال MX500 یک ترابایت رو پیدا نکردم و هیچجا موجودشون نداره متاسفانه. نمیدونم از کجا میتونم تهیه کنم. تو شهر خودمون هم پرسیدم و جایی از این دو مدل نداشتن. نمیدونم به عنوان جایگزینشون چی تهیه کنم که تا حدی خوب باشه و DRAM هم داشته باشه. جسارتا شما اگر در زمینه فروش قطعات فعال هستید و از این موارد داشتید بینهایت خوشحال میشم که کمکم کنید و تهیشون کنم از خدمتتون. همینطور در زمینه باکس 2.5 اینچی.
متاسفانه جنس تقلبی مخصوصا تو حوزه حافظه زیاده و فقط باید از جاهای خیلی مطمئن و با گارانتی رسمی خرید کرد که سرمون کمتر کلاه بره.
بله از دو تا فلش مموری سن دیسک دارم که ازشون در مواقع نیاز حین نصب ویندوز و بوت و... استفاده میکنم که بینهایت کاربردیه. هفته پیش تونستم با فلش مموری و اتصالش به پورت USB3.1 ویندوز 11 رو در عرض چند دقیقه نصب و آمادش کنم که تجربه خیلی عالی بود و سعی دارم در زمینه ایرادیابی و استفاده از قابلیت بوت فلشها در این مورد بیشتر یاد بگیرم.
این باکس اکسترنال و ssd یک ترا رو بیشتر به خاطر جابجایی حجیم اطلاعات میخوام که در اکثر موارد بالای 500 گیگ هستن و به خاطر سرعت بالای ssd نیبت به hdd میتونه برام خیلی کارساز باشه البته اگه باکس هارد قابلیت USB3 یا 3.1 رو داشته باشه.

Bookmarks