الان تو نت هم جست و جو کردم یه چیزایی دیدم که بد نیست به نظرم بهشون فک کنین و در صورت تصمیم پیگیری کنید
کورسیر MP600 PRO XT 2TB با هیت سینک رو گذاشته یه جا 5.900 و نوشته موجود، اینو پیگیری کنید که اگر موجود باشه ارزش خریدش خیلی بالاست (مخصوصا برای شما که خیلی روی هیت سینک حساس هستید)
که بسیار هم هیت سینک قوی و ضخیمی داره
البته گارانتیش رو ننوشته و شاید دلیل قیمت پایینش (چون جاهای دیگه تقریبا 2 تومن بالاتر میدن) بدون گارانتی بودنش باشه (که در این صورت روی کیفیت بالای خود کورسیر حساب میتونید بکنید و گارانتی دیگه نیست)

برای اس اس دی ارزون تر اما با دی رم هم دیدم لیون PNY CS3040 XLR8 1TB که بسیار اس اس دی خوبی هم هست (که حتی به عننوان اس اس دی اصلی هم بهتون پیشنهاد داده بودم چون بالاترین عمر نوشتاری رو داره (حتی از ام اس ای 470 هم بالاتر، یعنی 1 ترابایتش 1800 ترا و دو ترابایتیش 3600 ترا!)
جن 4 رو قیمتش رو که 3.500 هست تخفیف گذاشته 2.700 که ارزش خریدش رو بالا میبره

به نظرم اون کورسیر رو پیگیری کنید اگر گارانتی نداشت و شما بدون گارانتی نمیخواید بخرید (که یک چیز شخصی هست) پیشنهاد خودم همچنان 470 2 ترا هست 6.100
اما اگر به خرید دو تا اس اس دی مصر هستید و اولی رو کورسیر 1 ترا انتخاب کردید (اضافه کنم ام اس آی ام 480 1 ترابایت که سرعتش همون قدره 3.900 هست البته نسخه بدون هیت سینکش، با هیت سینکش یه 500 تومنی گرونتره)
دومی رو یا وسترن جن 3 بردارید یا این مدل پی ان وای رو (که درسته نمیشه از نهایت سرعش استفاده کرد چون بردتون جن 3 هست دومین اسلاتش اما اول از همه نهایت سرعت جن 3 رو میشه گرفت باهاش، هم عمر نوشتاری بالاش رو هم دی رم داخلی داره)
سلام استاد

بین این دو تا اس اس دی کدومشون بهتره و چه فرقی با هم دارن Corsair MP600 Pro LPX و Corsair MP600 Pro XT