WD SN570 اس اس دی بسیار خوبیه، 1 ترابایتش 2.200 هست با گارانتی اصلی، گزینه اقتصادی با دی رم داخلی نداریم اصلا،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadler برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اس ان 570 هم مثل سامسونگ 980 درسته دی رم نداره اما برعکس مدل قدیمیترش 550 این جدیده از مموری هاست بافر پشتیبانی میکنه و از رم سیستم به عنوان کش برای اس اس دی استفاده میکنه. عمر نوشتاریش هم بالاتر از همه هم قیمت هاش و حتی گرون ترهاش هست و 600 ترابایت (مثل سامسونگ ها) هست
اگر بخواید سراغ مدل با دی رم داخلی برید خیلی اختلافی پیدا نمیکنن با همون هایی که قبلا جن 4 مد نظر داشتید
اصلا هم نیازی به هیچ هیت سینکی نداره (اگر مال برد رو بندازید که خنک تر هم میشه هرچند میگم همینجوریش هم داغ نمیکنه)
پیشنهاد من این هست مخصوصا الان (قبلا همون حدود 3 میلیون بود و ارزش خریدش پایینتر بود و کروشیال پی 2 این قیمت بود)
درحالیکه رقبای دیگه ش مثل لکسار یا ای دیتا سورد فیش یا لجند 700 یا کروشیال پی 2 و حتی پی 3 عمر نوشتاریشون کمتره (جز پی 3 بقیه که کندتر هم هستن تازه)
اما پیشنهاد من اینه که اگر قرار به این هزینه هست سراغ MSI SPATIUM 470 2TB برید از همون اول (دماش هم با همون هیت سینک برد کاملا اوکیه چون خودم دارم استفاده میکنم)
قیمتش عالیه 6.200 (برای اس اس دی به این سرعت و عمر نوشتاری کم نظیر 3300 ترابایت (در مقابل 1200 ترابایتی سامسونگ و وسترن و خیلیای دیگه)
خودمم دارم خیلی راضیم
مزیتش هم اینه که کلش از همون پردازنده مستقیم لین میگیره (اس اس دی دوم از چیپ ست میگیره که تاخیر خیلی بالاتری داره)
هم اینکه کل مجموعه جن 4 خواهد شد با سرعت بالا
مدل 2 ترابایتی هم سرعت بیشتری نسبت به یک ترابایتی داره هم 2 گیگی دی رم داره (باز دو برابر یعنی)
تازه برای بعد هم باز یک ام.2 اضافه میمونه (اگر هارد حجم بالا دارید میتونید بعدا یک اس اس دی 128 گیگ که قیمتی هم نداره دیگه بگیرید و روی این اسلات بندازید و به عنوان کش برای اون هارد استفاده کنید اینجوری یک هارد با ظرفیت بالا و سرعت بالا خواهید داشت)
من خودم همین کار رو کردم و عملا هاردی با ظرفیت زیاد با سرعت اس اس دی دارم

Bookmarks