مادربرد خوبیه، کلا سری کربن ام اس آی بردهای خوبی هستن حیف که توی سری های جدید دیگه قیمتشون بالا رفته و ارزش خرید ندارن با اون قیمت (بالای 20 میلیون برای یک مادربرد)
من از نسل های 7 اینتل 8 و 9 اینا ازشون استفاده کردم و راضی بودم
مخصوصا سر خرید Z370 GAMING PRO CARBON AC خیلی حال کردم، 1.050 هزار تومان برد رو خریدم (چک کنید ببینید چقدر برد خوشگلی هم هست و چقدر خروجی های زیاد و خوبی داره)
کارت وای فایش هم PCI-E بود جدا که میشد روی هر سیستمی استفاده کرد (حتی وای فای خودش 5 بود که بعدا 6ای انداختم روش)
درحالیکه اون موقع ایسوس هم رده ش (که خروجی های کمتری هم داشت و امکانات کمتر) 1.350 بود (اون موقع اختلاف قابل توجهی بود درحالیکه امکانات کمتری هم میداد)
جالبه بگم همراه خرید برد بهم همون جا یک ماوس گیمینگ ام اس آی با نورپردازی و یک ماوس پدش رو دادن (که ماوسش الان 700 تومن و پدش هم 550 تومنه)
و دو هفته بعدش هم به آدرسی که گرفتن یک گیم پد ام اس آی فرستادن (که الان 3 میلیون هست) بی سیم با سیم (قابل اتصال به پی سی، اندروید، پلی استیشن 3 و 4، اکس باکس)

یعنی یک برد خریدم 3 تا هدیه گرفتم!!! که قیمت الانشون چن برابر قیمت برد اون موقع میشه! (یادش بخیر با یک میلیون یک برد عالی برای نسل 8 و 9 خریدم (چون 9900ک روش انداختم بعدا (اولش 8700 بود)
حتی توی بایوس های بعدیش (که دیگه نسل 11 اومده بوده) براش آپدیت RESIABLE BAR رو هم داد!!! (درحالیکه بقیه دوستان که برندای دیگه خریدن همون نسل این امکان رو ندادن سازنده هاشون تو بایوس هاشون!!)

حیف الان Z690 و Z790ش حیلی گرونن تو ایران (برعکس استریکس های ایسوس ارزون ترهستن تو ایران الان)

اون قضیه فریم ویر که گفتید هیچ مشکلی پیش نمیاره، اولا من خیلی از همون PM9A1 فروختم خودمم داشتم، آخرین فریم ویر هم روش هست
فقط 980 پرو 2 ترابایت بود که مشکل فریم ویر داشت و سریع درصد عمرش کم میشد (که آپدیت فیکسش رو داد سامسونگ)
نگران فریم ویر نباشید اونی که روشه هیچ مشکلی نداره نیاز به هیچچ آپدیتی نداره

درضمن ام اس آی که اصلا نرم افزار تخصصی نداره کلا!
باید همون گیم سنتر رو بریزید که صرفا درصد سلامتیش رو نشون میده و میشه ازش بک آپ گرفت!!! همین!!!
هیچ قابلیتی توش نیست که خیلی عجیبه!
چه برسه به ارتقای فریم ویر!
مرسی ازتون. بله بورد خوبیه و ازش راضیم. در کل سری کربن MSI رو دوسدارم و قبل این سیستم که نسل 9 داشتم هم از همین سری تهیه کرده بودم. متاسفانه بیش از حد گرون شدن و تغییر سیستم هزینه بالایی به کاربرها تحمیل میکنه و خودم هم مجبورم تو همین نسل 11 بمونم فعلا... الانم که گارانتیها متاسفانه جالب نیست و به قول شما خبری از جایزه و اشانتیون و خدمات خوب و... نیست اصلا.

ممنون، کاملا مساله فریم ویر رو متوجه شدم، سپاسگزارم.