کورسیره بله دی رم داره مثل بقیه 1 گیگ برای نسخه 1 ترا و 2 گیگ برای نسخه 2 ترا
مدل های پرو کورسیر دارن اما مدل های کور ندارن
بین مدل ها اگر براتون گارانتی طولانی تر و عمر نوشتاری بیشتر (یعنی همون درصده خیلی خیلی دیر کم و کم تر شه) مهمه سراغ ام اس آی برید که 5 سال گارانتی داره.

اگر سرعت بیشتر به همراه کیفیت مهمه سراغ سامسونگه (البته نه که ام اس آی یا کورسیر کیفیتشون پایین باشه)
ببینید سامسونگ تنها شرکتی هست تو جهان که همه چیز اس اس دی رو خودش میسازه از کنترلر گرفته تا حافظه نند تا دی رم.
شرکتای دیگه همه دست به دامن بقیه هستن (ساخت اس اس دی کار تقریبا ساده هست و عملا یک بردی که پتنتش و همه چیش هم هست در دسترس که روش حافظه نند (که الان حتی اکثرا فقط یه دونه میذارن تا ظرفیت 1 ترابایتی رو) کنترلر و دی رم (اگه بذارن تازه) میخوره که همشون رو میشه خرید و روش گذاشت)

برای دی رم میشه سراغ هاینیکس- سامسونگ - مایکرون - الپیدا و ... رفت (همونایی که توی رم های معمولی هم هستن یا حتی وی رم های گرافیک)
برای نند میشه سراغ هاینیکس، سن دیسک / وسترن، مایکرون، سامسونگ (که البته فروش به غیر نداره) ، اینتل (که جمع شد و کل بساطش رو فروخت) ، توشیبا رفت.
کنترلر هم ریل تک، سامسونگ (که فروش به غیر نداره) ، فایزون اینا
که ریل تک کنترلر اس اس دی های ارزون تر و پایین رده هست اکثرا، اما فایزن پیشرفت خوبی کرده (البته باید هم دید تو اون اس اس دی از کدوم مدلش استفاده شده)

به شخصه ولی تا الان کمترین خرابی اس اس دی رو از سامسونگ دیدم (با اینکه توی تعداد خیلی بیشتری هم بررسی شده) در مقابل وسترن، ای دیتا، اکس پی جی (نسخه گیمینگ ای دیتا) و ...
ام اس آی خب قدیمی نیست تو این زمینه و نمیشه نظر داد، تا الان که من هر چی داشتم و فروختم (الانم اس اس دی دومم 2 ترابایت 470 هست) اوکی بوده
کورسیر هم همینطور (اما به دلیل قیمت بالا از قدیم (الان ارزون تر شده) فروش کمتری داشتم براش

ام اس آی 460 اگه منظورتون هست که نه پیشنهاد نمیدم، اما 470 که هم دی رم داره هم عمر نوشتاری بالا رو چرا،
اون تفاوت سرعتشون هم بستگی داره، تو هر کاربری مشخص نیست اثرش،

برای هیت سینک هم جز اونی که مادربرد داره
اگر جدا بخواید هم برند هایی مثل سیلور استون و ترمال رایت هیت سینک جدا دارن که البته گرونن (بعضا بالای یه میلیون) و حتی با نورپردازی
یه سری فروشنده ها هم هیت سینک های بعضی مادربرد ها رو برداشتن (موقع اسمبل هستن کسایی که کارتای وای فای رو برمیدارن یا همین هیت سینک های اضافی یا حتی اصلیشون رو) و جدا میفروشن
و میشه ازشون هیت سینک حتی بردهای استریکس که ضخیم هستن رو خرید.
اما در کل هیت سینک های اندازه اس اس دی آلومینیوم حتی مسی هم میشه پیدا کرد تو بازار که حتی پد هم همراهشون هست
اما جدا این کار آسونیه، شما کلی هیت سینک مختلف تو بازار میبینید ، حتی هیت سینک های چیپ ست های مادربرد های قدیمی، خیلی هم ارزون، کافیه یه دونه برای کنترلر اس اس دی بخرید ازشون به همراه پد (به اندازه اون کنترلر ببرید ازش) چون کنترلر هست که داع میکنه
یا اگر بیشتر خواستید برای نند و دی هم همینطور (یعنی میتونید 3 تا هیت سینک بگیرید جدا حتی و روشون نصب کنید) یا یک هیت سینک بزرگ تر
فن هم که پرسیدید اگر هیت سینک وصل کردید که خب مشخصه روی هیت سینک میچسوبنید (برقشون رو اون فن ها از خود برد میگیرن، بعضا PWM 4 پین هستن اما اکثرا 3 پین (که به همون 4 پین ها میخوره) هستن
اگر هیت سینک وصل نکریدد هم باز مستقیم چسب دو طرف رو روی لیبل اس اس دی بزنید و یا پست فن اون قسمت وسطش که لوگوش هست) و راحت روش بچسبونید
خیلی کار ساده ای هست و جواب هم میده
فقط جن 5 ها هستن که نیاز به کولینگ پیشرفته دارن که الان کورسیر MP700 تو ایران موجوده
اونا برای ماکسیمم کارایی علاوه بر هیت سینک قطور که حتی هیت پایپ مسی هم داشته باشه بهتره فن اکتیو هم روشون استفاده شده (حتی مدل هایی که خودشون AIO 120 دارن و کلی مدل هیت سینک مختلف رو شرکت تیم گروپ امسال عرضه کرد)

2_XLR8-CS3040-SSD-M.2-NVME-Heatsink-4TB-ra.pngاین یکی از بهترین هیت سینک های پسیو هست که چن ساله اومده، و دیدم فروشنده های پی ان وای اس اس دی رو جدا فروختن و این رو جدا گذاشتن برای فروش اما خب قیمتش رو هم بالا میگن

1629887473-Kj2dHE4cRR32jyRs.jpgترمال رایتی که تو ایران موجود بود تو بازار

tp03-argb-34right-top-light-1.jpgهمینطور سیلوراستون ریون TP03 ARGB

U98Rom4K2l.jpgهمچین هیت سینکی که کل اس اس دی رو میگیره و مخصوصشه یعنی با پد حدود 100 هزار تومان هست (بدون پد 50 هزار تومن)
مدل های مسی البته گرون ترن مثلا 200 تومن و بالاتر
خیلی راحت هم میشه روش فن گذاشت (فن چیست راحت تو بازار پیدا میشه یا فن گرافیک قدیمیا)

RRfe1wqBBq.jpgاین هیت سینکا هم همینطور، که میشه حتی جدا جدا روی هر چیپ گذاشت و قیمتی ندارن
بینهایت ممنون که اینطور کامل و با حوصله بهم توضیح دادید و همه شبهات و سوالاتم رو پاسخ دادید. واقعا ممنونم از شما. مدتی بود درگیر این جریان SSD و هیست سینک و خنکسازی و... ب.دم و جایی جواب کامل رو پیدا نمیکردم.
من الان کمی بررسی هم کردم، تصمیم گرفتم که برای اسلات PCIE4 بوردم Corsair MP600 Pro XT رو تهیه کنم. از این SSD برای ویندوز و برنامه ها و... استفاده میکنم. برای پورت دومم هم که PCIE3 هستش هم میخوام یه m.2 یک ترابایت با قیمت مناسبتر تهیه کنم(به جای هارد مکانیکی یک ترا M.2 بخرم) که از اونهم به عنوان ذخیره سازی موقت فایلها برای ادیت و تدوین استفاده کنم که بعد از اتمام کار آرشیو بشن. برای این مورد دوم که اقتصادیتر باشه و DRam هم داشته باشه و سلامتش هم مثل اون لکساری که داشتم یهویی کم نشه چی پیشنهاد میدید که اونرو هم تهیه کنم؟
کورسیر که هیست سینک داره و از این بابت خیلی خوبه، برای اسلات دوم هم در مرحله اول از هیست سینک خود بورد استفاده میکنم و چک میکنم دماش رو، دما غیر نرمال بود، از پد بهتر و نهایتا فنی که فرمودید استفاده میکنم، باید آزمون و خطا بکنم و نتیجه دستم بیاد و در این حین تجربه کنم و یاد بگیرم.