بینهایت ممنون که اینطور کامل و با حوصله بهم توضیح دادید و همه شبهات و سوالاتم رو پاسخ دادید. واقعا ممنونم از شما. مدتی بود درگیر این جریان SSD و هیست سینک و خنکسازی و... ب.دم و جایی جواب کامل رو پیدا نمیکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان کمی بررسی هم کردم، تصمیم گرفتم که برای اسلات PCIE4 بوردم Corsair MP600 Pro XT رو تهیه کنم. از این SSD برای ویندوز و برنامه ها و... استفاده میکنم. برای پورت دومم هم که PCIE3 هستش هم میخوام یه m.2 یک ترابایت با قیمت مناسبتر تهیه کنم(به جای هارد مکانیکی یک ترا M.2 بخرم) که از اونهم به عنوان ذخیره سازی موقت فایلها برای ادیت و تدوین استفاده کنم که بعد از اتمام کار آرشیو بشن. برای این مورد دوم که اقتصادیتر باشه و DRam هم داشته باشه و سلامتش هم مثل اون لکساری که داشتم یهویی کم نشه چی پیشنهاد میدید که اونرو هم تهیه کنم؟
کورسیر که هیست سینک داره و از این بابت خیلی خوبه، برای اسلات دوم هم در مرحله اول از هیست سینک خود بورد استفاده میکنم و چک میکنم دماش رو، دما غیر نرمال بود، از پد بهتر و نهایتا فنی که فرمودید استفاده میکنم، باید آزمون و خطا بکنم و نتیجه دستم بیاد و در این حین تجربه کنم و یاد بگیرم.

Bookmarks