اولآ این که اگر می خواهید توی xp استفاده کنید باید بدونید که 4gb بیشتر support نمی کنه
دومآ من مورد اول را ترجیح میدم چون قیمتش بهتره و performance خوبی داره نسبت به price
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما باشید ، برای Q6600 از 2تا کیت 2GB dual channel corsair c4 xms2 استفاده می کنید یا 2تا کیت 4GB jetram transcend که البته C5 هست .
قیمت اولی 180،000 تومان که در مجموع 4GB می شه
قیمت دومی 264،000 تومان که در مجموع 8GB می شه
مورد استفاده سیستم بالا render و بعضا کارهای محسباتی سنگین (نظیر تحلیلهای سنگین ANSYS) هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولآ این که اگر می خواهید توی xp استفاده کنید باید بدونید که 4gb بیشتر support نمی کنه
دومآ من مورد اول را ترجیح میدم چون قیمتش بهتره و performance خوبی داره نسبت به price
من هم براتون یه پیشنهاد دیگه دارم
جدیدا شرکت پاتریوت یک پک Quad از سری Elk خودش با تایمینگ 4 تولید کرده که شامل 4 تا رم 1 گیگ هست که کاملا با هم مچ هستند و فوق العاده عالی.
بد نیست این نومونه روهم تو فروشگاه فرآیند ببینی
پاساژ رضا - ضلع جنوبی - واحد 54
موفق باشی
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
G-Skill هم یک سری 4 گیگ داره و یکسری 8 گیگ دنبال اونهم باش خوب رمهایی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر من رمهای پاتریوت خوش قیمت ترتن
کارایی خیلی خوبیم دارن
کاربر شهرسختافزار
در مورد geil هم تحقیق کن سری black dragon خیلی خوب عمل میکنند اما اگه قیمتاش برات مهم نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
اول اینکه : بابت همه جواب ها ممنون
چند تا مورد:
1) windows 64-bit نصب می کنم ، مشکل نشناختن بیش از حدود 3.2 یا 3.7 گیگابایت RAM حل میشه.
2) قیمت اونها هم برام مهمه .ارزونتر بهتر
3) اما ، اصل ماجرا میره سر این موضوع که 4GB حجم خوبی از RAM محسوب میشه اونم اگه CL4 باشه ، ولی اگه همین مقدار پول رو (حالا 1 کم هم بیشتر ) خرج 8GB ( که البته با این پول میشه با تایمینگ 5 )بکنیم آیا واقعا PC منفجر میشه !! و تفاوت محسوسه ؟
تازه این احتمال وجود هم داره که mainboard انتخابی من (giga P35-DS3R) با برخی از RAM های 8GB یک دفعه ناسازگاری کنه!!
باز هم از اینکه با حوصله جواب میدید ممنونم
کاربر شهرسختافزار
به نظر من هم همون مورد اول خوبه و 4 گیگابایت کافیه
کاربر شهرسختافزار
راستی دلم لک رده بود که این Phenom ، فرزند خلف Athlon در می آمد و این سیستم و با AMD جمع و جور می کردم .
هی ......
AMD و ATi ( به به ) (:
اینم بگم : آزمایش های روی HD3870 X2 مثل اینکه نشون میدن شاخه گرافیکی AMD یعنی ATi تونسته 8800 ultra رو زمین بزنه اونم بدجور ( البته Driver های بهینه شده این کارت تازه توی راهن !!!)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks