دروود
دوست گرامی،شما چطور مکستور رو از این همه برندهای خوب برتر می دونید؟لصفا ملاکهای خودتون رو بگید...
سپاس
کاربر شهرسختافزار
Overclocker (28-09-08)
|
|
بنده زیاد تو کاره سخت افزار نیستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی چون باهاش کار کردم فکر کنم بهتره. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا بقیه اطلاعات دارن بیان بگن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سامسونگ سریF1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Merlin360 (28-09-08), pooyi_khafan (28-09-08), saeed25 (28-09-08)
هارد های 320, 640 و 1 ترابایتی این سری البته. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (28-09-08), Merlin360 (28-09-08), Overclocker (28-09-08), Shahryar (28-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream
دوست عزیز یکم توجه کن .
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 28-09-08 انجام شده است
سلام حسین جان.نمیدونم منظورت من بودم یا دوست دیگه ای ولی اگر منظورت من بودم که حرفی از
هارد سامسونگ نزدم.من راجع به هیتاچی و وسترن پرسیدم نه سامسونگ!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سری سری خاصی از این برند هست؟چه تفاوتی با دیگر هاردهای هم ظرفیت دارد؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از بهترین سری هارد های سامسونگ هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و شاید هم جهانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک هارد 320 میخوام.مکستور زیاد مد نظرم نیست چون خیلی صدا میده.
نظر خورم hitachi هست ولی یکی از دوستان به من وسترن رو پیشنهاد داد.
خواستم نظر شما رو هم جوبا بشم.
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat
نظر من روی 320 سری F1 سامسونگ هست.
چون در قیاس با اون دوتا بهتر عمل میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (29-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks