دوباره سلام برادر مشهدی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

علت اینکه ما مشهدیها از Geil خیلی استفاده میکنیم اینه که توی مشهد میشه به راحتی پیدا کردن پفک رم ژل پیدا کرد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اما اصلا به شما توصیه نمیکنم از این رم استفاده کنید (البته اگه میخواین اور کنین)!

در مورد رم پیشنهادی به نظر من یه سر بزنید به سوپر کامپیوتر من هفته پیش اونجا یه پک 2 گیگ از corsair در محدوده قیمت شما دیدم (البته مدلش یادم نیست).

در مورد سیستمتون هم اگه یک بازنگری داشته باشین بد نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آخه AMD الان به صرفه نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با تشکر.
سلام مجدد،
من متوجه هستم اینکه اسم M/B من توی لست نیس دلیل بر ساپورت نکردن نیست چون حتی توی فایل PDF سایت گیگا 3-4 مدل از Corsair پیشنهاد شده اما من دوست داشتم اطلاعات به روز رو داشته باشم. سوپر کامپیوتر هم گفت که فقط Corsair , Kingston داره و من با خودم گفتم اگر قرار شد سراغ Corsair برم، حتما از سوپر کامپیوتر خرید میکنم که نماینده آسمان رایانه هستش ولی خوب نهایتا Patriot رو ترجیه دادم. در مورد AMD هم باید بگم که اگر زمانی AMD بدترین محصولاتو به بازار عرضه کنه من بازم مشتریش هستم و واقعا AMD رو به Intel ترجیه میدم همونطور که Linux رو به Windows. :) باز هم ممنون از راهنمایی شما دوست و همشهری عزیز.