سلام.
من میخواستم که دو تا از درایو هام رو باهم یکی کنم ولی اشتباهی تیک مربوط به دلیت ولیوم رو زدم. راهی برای برگردوندنش هست؟
سلام.
من میخواستم که دو تا از درایو هام رو باهم یکی کنم ولی اشتباهی تیک مربوط به دلیت ولیوم رو زدم. راهی برای برگردوندنش هست؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiniTool Partition Wizard
و گزینه پارتشین ریکاوری
ممنون.
فقط اینکه فایل ها برمیگرده؟ چون فضای اشغال شده رو زده 0
بله فقط باید بگذارید روی فول اسکن پارتشین های دیلیت شه به همراه فایل ها برمیگرده . البته اگر اور رایتی این وسط انجام نشده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
اسکن کردنش تموم شد و لیست فایل هارو پیدا کرد. حالا باید چیکار کنم تا پارتیشن ها و فایل ها برگردن؟545.jpg
تیک درایوها رو میزنید و بعد apply میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
How Do I Recover Hard Disk Partition with Ease?
|
|
این کار رو چند بار کردم ولی بعد از اینکه apply میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و هارد رو اصلا توی مای کامپیوتر نشون نمیده. فقط داخل دیسک منیجر نشون میده و اونم به صورت خام.
طبق راهنما برید جلو . من نمیدونم کجای کار را اشتباه میکنید ولی باید پارتشین ها را انتخاب کنید . بعد apply کنید راهنما هم براتون قرار دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
طبق راهنما برید جلو . من نمیدونم کجای کار را اشتباه میکنید ولی باید پارتشین ها را انتخاب کنید . بعد apply کنید راهنما هم براتون قرار دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks