سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم و مخصوصا پاورتون را قید کنید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم و مخصوصا پاورتون را قید کنید .
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PSU : Green Gp330A Version 2.0
CPU: G3240
MB: Asus H81-Plus
RAM: 2*4GB DDR3 1600
HDD: WD4T WD1T WD500G
VGA: Asus EN210
---------------------
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 15-04-21 انجام شده است
پاورتون قدیمی و مصرف کننده کم ندارید . صد در صد پاور با یک پاور نو سری اکو ترجیحا 450 یا 400 اکو تعویض کنید .این پاورها باید بازنشست شوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (15-04-21)
کاربر شهرسختافزار
اقا امید فقط یک سوال ، دو سایت زیر میزان مصرف قطعاتم رو 275 و 259 Recommend کردند با اینکه زمان مصرف رو هم 24/7 گذاشتم و CPU هم 100%برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
outervision
pc-builds
آخرین ویرایش توسط aramrahgozar در تاریخ 15-04-21 انجام شده است
هر جور صلاح میدونید ولی مصرف 24/7 و کاهش سالانه توان پاور . من زیر 400 وات رو پیشنهاد میدم .متاسفانه وقتی یک مشکل بزرگ مثل خرابی هارد یا مادربرد برای شما پیش بیاد یاد این حرف من باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
هر جور صلاح میدونید ولی مصرف 24/7 و کاهش سالانه توان پاور . من زیر 400 وات رو پیشنهاد میدم .متاسفانه وقتی یک مشکل بزرگ مثل خرابی هارد یا مادربرد برای شما پیش بیاد یاد این حرف من باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم گفتم پاورهای تو این رنج عموما 77 تا 80 درصد خروجی واقعی را دارند .پس خرید 400 وات منطقی تر خواهد بود .
aramrahgozar (17-04-21), Nimalo (26-04-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks