با نزم افزار های تست هارد و اس اس دی اسکرین شات بگیرید اینجا آپلود کنید که بررسی کنیم
مدیر انجمن سخت افزار
با نزم افزار های تست هارد و اس اس دی اسکرین شات بگیرید اینجا آپلود کنید که بررسی کنیم
To improve is to change. To perfect is to change often
Ali18955 (17-08-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام موقع روشن کردن سیستم اصلا هارد رو تشخیص نمیده تک توک پیش میاد که تشخیص بده همین که ویندوز میاد بالا چند ثانیه بعد هنگ کامل اتفاق میفته خلاصه اصلا نمیشه تستش کرد بزور یه عکسی قبل از هنگ کردن انداختم
آخرین ویرایش توسط Ali18955 در تاریخ 16-08-21 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali18955 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل دیتا ساتا را تعویض کنید
قسمت دیتا SSD را با گوش پاک کن و الکل تمیز کنید
روی پورت ساتا دیگری تست کنید .
اگر باز مشکل بود SSD خراب شده است .
Ali18955 (17-08-21)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ شما بزرگوار
قبلاً کابل هاش رو چند بار عوض کرده بودم جای سوکت دیتاش رو عوض کرده بودم با بلوور گردگیری کرده بودم سوکت هاش اصلا نه گردو خاک داره نه چیزی .مثل روز اولش نوع هستش با گوش پاک کن و الکل هم تست کردم نشد همون مشکلات رو داره دیتکت نمیشه تک و توک پیش میاد که دیتکت میشه نمیتونه ویندوز بالا بیاد بیادش هم دو سه ثانیه بعدش هنگ میکنه
یه هارد اس اس دی کم حجم سفارش دادم بیارن رو اون ویندوز نصب کنم امیدوارم بشه این هارد خراب رو فرمتی چیزی کرد شاید درست شه احتمالا پشت سر هم برق رفت این وسط مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری پیدا کردش
جالببش اینجاست عکسی که بالا فرستادم دقیقا مثل روز اولش هست سلامتی ۹۴ درصد دماش هم که همیشه رو ۴۸ درجه است
- - - Updated - - -
آخرین ویرایش توسط Ali18955 در تاریخ 17-08-21 انجام شده است
هنگ کردن به دلیل خرابی کنترلر SSD هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali18955 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ali18955 (17-08-21)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخ.
قابل تعمیر هست؟
|
|
اگر گارانتی نداشته باشه نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali18955 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks