شات اسکرین از وضعیت INFO در HDTUNE بگیر ببینم
هاردمن روش نوشته وسترن ولی مشخصاتش تو سیستم TP02000GB رونشون میده فکر کنم بهم انداختن یا واسه ata باشه چی کار کنم
آخرین ویرایش توسط FRANKLIN در تاریخ 04-02-17 انجام شده است
|
DOOM999 (04-02-17)
خدمتت
Untitled.png
با HDTUNE هم بنچمارک ازش بگیر .بافر هم دیتکت نشده . برای من جای سوال دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد 90 درصد ریفری هست . مشخصات به توشیبا نزدیکتره تا وسترن
چشم دارم میگیرم فقط میخواستم بدونم fake هست یا نه
Untitled.pngاینم خدمت شما
|
بنچمارکش که خوبه . اگر مشکلی نداره نگهش دار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
FRANKLIN (04-02-17)
باشه چشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه سوال بین خرید Western Digital Blue WD10EZEX و Seagate Barracuda ST1000DM003 موندم عمر کدومشون بیشتره و اینکه من چون بیشتر وسترن کارکردم و از سیگیت خاطره بدی دارم سر یه هارد الان سری Barracuda کیفیت و عمرشون چطوریه
سرعتش با مدل WD10EZEX وسترن تو گیم چقدر فرق دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks