کاربر شهرسختافزار
آخرین ویرایش توسط alireza_93 در تاریخ 12-04-20 انجام شده است
|
|
سلام با برنامه cpu-zبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت memory , spd اسکرین شات بگذارید . مدل دقیق تر دستگاه با ذکر مشخصات هم اضافه کنید
alireza_93 (14-04-20)
کاربر شهرسختافزار
این اسکرین شاتی که گفتینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
0.PNG 111.PNG
مدل هم این دستگاه هستش:
HP 650 Notebook PC Specifications | HP(R) Customer Support
یه سوال دیگه اینکه رم لپ تاپ اندازه های مختلف هم داره؟چون چیزی که سرچ کردم انگار سایزهای مخلتف داشت توی اطلاعاتش که نوشته بود و اگه سایزهای مختلف داره چجوری بفهمم سیستمم چه سایزی میخوره؟
مثلا من دیده بودم نوشته بود 340×160
آخرین ویرایش توسط alireza_93 در تاریخ 13-04-20 انجام شده است
رم لپتاپ کوچیکتره از PCبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع های مختلف از نوع DDR3-DDR2-DDR4 داره نه اندازه
پیشهناد میکنم دو ماجول رم زیر را تهیه کنید
https://www.digikala.com/product/dkp...یگابایت
alireza_93 (14-04-20)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنونم ازتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks