تذکر دادم اون هارد را جدا کنید ولی گوش نمی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تذکر دادم اون هارد را جدا کنید ولی گوش نمی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (26-07-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حق با شماست سهل انگاری کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید من وارد نرم افزار شدم و روی پارتیشن ریکاوری کلیک کردم گزینه آخری رو انتخاب کردم تا بتونم درایو مورد نظر رو انتخاب کنم بعد نکست زدم و فول اسکن رو انتخاب کردم الان در حال اسکن هست،تا اینجا درست پیش رفتم؟؟
اموزش تصویری تو اون لینک هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (26-07-17), Optimus Prime (26-07-17)
کاربر شهرسختافزار
زیاد متوجه نشدم چون آخر کار یه کارایی کرد که نفهمیدم،اگر میشه توضیح دهید اگر هم نمیشه که هیچی،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا این نرم افزار مطمئن و قدرتمند هست؟؟کار را خراب تر نکنه؟؟
آخرین ویرایش توسط 3527352205 در تاریخ 26-07-17 انجام شده است
اگر طبق راهنما جلو برید .مشکلی ایجاد نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با همین برنامه شرکت ها برمیگردونند . 400 تومن از شما پول میگیرند
3527352205 (26-07-17), Optimus Prime (26-07-17)
کاربر شهرسختافزار
بابا دمت گرم!!فعلا صبر می کنم تا عملیات انجام بشه بعد وضعیت رو اطلاع می دم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
حالا یعنی دیگه باید اون هارد ماکستور را دور بندازم یا باlow level format درست میشه؟
و اگر خواسته باشم هارد را بیرون بیارم،باید وقتی کامپیوتر خاموش است این کار را بکنم یا وقتی روشنه؟؟
مچکرم!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks