سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از این نکته تون .
بعد از این ، من بیشتر منابع مختلف را بررسی کردم و به چیزی که رسیدم را در ادامه توضیح میدم .
اول اینکه من اون چیزهایی را که گفتم ، بیشتر از منبع مایکروسافت گفته بودم :
Introduction to the page file - Windows Client Management | Microsoft Docs
اما بعد از اینکه شما این مورد را گفتین ، بررسیِ بیشتر که کردم ، احتمالا مایکروسافت در اون مقاله ، چیزهایی را نگفت (یعنی چیزهای نگفته داشت) .
اون هم اینکه Commited یا حافظه ی مجازی ، علاوه بر حافظه ی فیزیکی (رم) و page file ، انگار (دقیق مطمئن نیستم هنوز) شامل حافظه های دیگه ای مثل standby و modified هم میشه (و همچنین مسائل دیگه) .
واسه ی همین انگار اختلاف قسمت اولِ Commited (معروف به Commit Byte) با مقدار In Use (که فضای استفاده شده ی رم هست) ، برابر با مقدار page file نمیشه .
ضمن اینکه قبلا که گفت بودم مقدارِ Compressed را در نظر بگیرید ، نباید در نظر گرفت . چون فشرده سازی شده و مجموعش (با محاسبه ی مقدار فشرده سازی شده) برابر با مقداری که در In Use اعلام شده ، حساب میشه .
همچنین برای قسمت Paged Pool هم که گفتم ، همینطوره . یعنی مقدارِ Paged Pool ، ادغام شده با مقدارِ حافظه ی مجازی هست . پس نباید مجزا در نظرشون گرفت .
نتیجه ی نهایی اینکه متوجه نشدم که از اطلاعات Task Manager ، چجوری میشه مقدار page file را مشخص کرد .
بابت اطلاعات اشتباهی که دادم ، ازتون عذر میخوام (البته تا اون موقع گمان میکردم که با استناد به اون منبع مایکروسافت ، درست دارم میگم . اما نمیدونستم چیزهای ناگفته هم داره . ببخشید) .
دقت کنید که اختلاف اینها هم مقدار page file نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عدد دومِ Commited (معروف به Commit Limit) ، حداکثرِ حافظه ی مجازی ای که در اون لحظه (بعد از درخواست پروسه ها) ، میتونه تا اون مقدار برسه ، هست .
اختلاف اینها (اختلاف Commit Limit با کل حجم رم یا اختلاف Commit Byte با In Use) ممکنه فرضا در یه لحظه و یه بار یا چند بار بصورت شانسی برابر با حجم page file بشه اما برابرشون نیست که توضیح دادم .
بله ، چک کردن حجم فایل pagefile.sys ، یه راهش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته ، احتمالا ، حجم فایل pagefile.sys ، حجم رزرو شده هست . یعنی احتمالا این طور نیست که وقتی حجمش 1.2 گیگ بود ، همه اش استفاده شده باشه . بلکه حجم استفاده شده اش ممکنه کمتر باشه :
What is the Page File for anyway? - Microsoft Tech Community
و
https://www.online-tech-tips.com/com...le-in-windows/
-----------
درباره ی اینکه به مقدار نوشتار فایل page file مشکوکین ، گفتم ، اغلب قریب به اتفاق ، حجم page file زمانی خارج از معمول و خارج از حالت عادی میره و خیلی بالاتر میره که مقدار قابل توجهی از رم ، پر شده باشه (البته نه همیشه) . معمولا هر چی مقدار استفاده شده ی رم کمتر باشه ، حجم page file هم معمولا کمتر هست (بجز در حالت هایی که توضیحش طول میکشه) .
نمیدونم شما با چه نرم افزاری کار میکنید . ولی اگه نرم افزارهایی نیست که میزان استفاده از رم تون را بالا ببره (مخصوصا بیش از 80 و علی الخصوص بیش از 90 درصد) ، مشکل را جای دیگه ای جستجو کنید .
اگه که از این نرم افزارها استفاده میکنید و رم تون کم میاد ، رم تون را افزایش بدید .
درباره ی استفاده ی خودم از افترافکت و میزان بالای page file ام که قبلا توضیح داده بودم .

Bookmarks