سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقت کنید که اون 32 گیگ استفاده از page file که میگین ، واسه ی یه لحظه ی خاص هست . ممکنه در لحظه ی دیگه ، کمتر یا بیشتر بشه .
بنابراین اینکه میگین توی استفاده ی روزمره (یعنی یه بازه ی بزرگی از زمان) ، 32 گیگ page file درست میکرد ، باید یه لحظه ی خاص که در اون زمان ، 32 گیگ page file درست کرد را رصد میکردین .
برای رصد کلی حجم page file در هر لحظه ، در task manager در سربرگ performance در بخش Memory ، قسمتِ اولِ جایی که نوشته Commited (خودِ Commited ، 2 بخش داره که منظورم قسمت اول ، همون عددی که سمت چپ نوشته هست ، هست) را منهای عددی که در قسمت In Use اش نوشته هست کنید و باز هم نتیجه را منهای قسمتی که داخلِ پرانتزِ In Use نوشته هست کنید (جایی که Compresed نوشته هست) و این بار نتیجه را به علاوه ی بخشی که Paged Pool نوشته هست کنید ، مقدارِ حجم page file در اون لحظه بدست میاد .
اما برای پیدا کردنِ اینکه حجمِ page file از هر پروسه چقدر هست ، Resource Monitor را اجرا کنید در سربرگ Memory ، مقدارِ ستونِ Private (یا شاید هم مقدار ستون Working Set ، دقیق نمیدونم اما چون مقدارشون نزدیک به هم هست ، نتیجه ای که بدست میاد ، زیاد تفاوت نداره) اش را از مقدارِ ستونِ Commite اش کم کنید .
-------
اگه منظورتون اینه که توی این 10 روزی ، 4.6 ترابایت ای که روی ssd تون نوشته شد ، بخش زیادی واسه ی page file هست ، روش محاسبه ی page file را که در بالا گفتم .
برای اینکه راحت تر باشین ، میتونین هم نرم افزار MSI After Burner را هم نصب کنین . بخش آخرش یه ردیف بنام PageFile داره اما page file نیست (در واقع Virtual Memory یا همون Commited Memory یا همون حافظه ی مجازی هست که احتمالا اشتباهی حداقل در نسخه ی 4.5 ای که من دارم ، این طور نوشتن) . این مقداری که از این ردیف در این نرم افزار گرفتین را میتونین منهای قسمت In Use در قسمت Memory در Task Manager کنید (و همچنین منهای Compressed اش کنید) تا مقدار فعلیِ page file را بدست بیارید .
----------------
اگه با این روش محاسبه ی page file که گفته شد را انجام دادید (مخصوصا در زمانی که استفاده از رم تون بالاست) ، حدسی که برای پر شدنِ ssd تون زدید ، درست بود ، که هیچ .
اگه دیدین حدسی که میزدید ، درست نبود ، علتش را جای دیگه ای جستجو کنید . فرضا ، نرم افزارهایی که میزان قابل توجهی اطلاعات روی درایو سیستم عامل مینویسن (از کش گرفته و ...) . معمولا نرم افزارهای گرافیکی این طورن .

Bookmarks