برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامی مجدد
شما اگه حجم زیادی بهش اختصاص بدین ، سیستم عامل که همیشه از اون مقدار استفاده نمیکنه . این فایل در هر لحظه ممکنه حجمش تغییر کنه . شما صرفا حداکثرِ میزان استفاده از page file را برای سیستم عامل تعیین و محدود میکنین .
سریع یا دیر پر کردنش هم بسته به میزانِ تراکنشاتِ اطلاعاتِ رم میتونه داشته باشه (نه اینکه حتما داره) . معمولا زمانی خیلی بیشتر از حالت عادی از page file استفاده میشه که فضای خالیِ رم تون کمتر بشه .
بصورت استاندارد اگه رم پر نشه ، معمولا استفاده ی خیلی زیادی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این شبهه پیش نیاد که تا رم پر نشد ، ازش استفاده نمیکنه یا کم استفاده میکنه . کاملا بسته به سیستم عامل داره .
فرضا من در ssd ئه قبلی ام که حدودا 4 سال داشتم و تنظیمات حافظه ی مجازی اش هم بصورت پیش فرض بود و استفاده ای در حد خودم میکردم (گاها از نرم افزارهایی استفاده میکردم که رم ام هم حدودا پر میشد) ، تا چند ماه پیش که فروختم ، حدود 34.5 ترابایت نوشته بود .
در صورتی که میزان نوشتن در ssd ای که ویندوز روش نصبه ، صرفا برای page file نیست . خیلی چیزهای دیگه هستن که تاثیراتِ خیلی بیشتری دارن . از نوشتنِِ انواعِ نرم افزارها روی درایوی که سیستم عامل توش نصب هست که یکیش فقط استفاده از کش در بعضی از نرم افزارها میتونه باشه ، تا استفاده از hibernate و نصبِ نرم افزار و سیستم عامل و ... .
در 5 ماه گذشته هم که ssd ئه جدید گرفتم ، با اونکه چند هفته از after effect استفاده کردم (و همچنین نرم افزارهای دیگه) که هم استفاده ی زیادی از کش داره و هم چون رم رو خیلی پر میکنه ، استفاده ی page file ام به بالاترین حدش میرسید ، تا حالا 3.8 ترابایت نوشته شد .
-----------
بعد اینکه برای رمِ 32 گیگِ تون ، 32 گیگ استفاده از page file که گفتین ، باید چند مورد را چک کنین . مخصوصا اینکه ببینین در اون لحظه از چه نرم افزاری استفاده میکردین و در اون لحظه چقدر از رم تون استفاده میشد .
اما کلا تا 2 برابرِ حجم رم ، برای page file ، چیزی غیر عادی به حساب نمیاد . هر چند به رم ربط نداره و مدیریتش دست سیستم عامل هست (بصورت کلی گفتم) .

Bookmarks