سپاس از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی که برای من مهم هست و این SSD WD SN850 هم می خوام روی PS5 استفاده کنم
بحثی که هست 2 تا چیپ ست NAND که روی SSD هست باید با دمای بالا کار کنه وگرنه کارایی SSD پایین میاد و از طرف دیگه ای هم چیپ کنترلر SSD که دمای بسیار بالایی پیدا میکنه باید دماش تا حد ممکن پایین نگه داشته بشه
SSD های سامسونگ و بعضی برندهای دیگه مثل 980PRO جنس استیکر روشون حالت آلمینیومی داره که کارش اینه که دمای بالای کنترلر رو به NAND ها منتقل میکنه تا دما متعادل بشه و هر دو خوب کار کنن
این WD SN850 بنظر استیکر روش فقط پلاستیکی هست و این خاصیت رو نداره ( با چشم اینجوری بنظر میرسه ) برای همین کلا SN 850 دمای بالاتری داره
اما اولا مورد بالا رو مطمئن نیستم که واقعا پلاستیک هست یا رسانای گرما ( چون یکی نوشته بود این استیکر رو جدا کردم و 2 روز بعد SSD خراب شد )
دوما اینکه با جدا کردن این استیکر و نصب هیت سینک خوب و استاندارد احتمالا دما خیلی پایین میاد و همین باعث میشه NAND ها درست عمل نکنن و کارایی SSD ( سرعت خواندن و نوشتن ) کاهش پیدا کنه
در مجموع باید به یک طریقی دما رو نه خیلی کم کنی نه بزاری زیاد بشه در اینجا لیبل دما رو بالاتر میبره و هیت سینک دما رو پایین تر میاره و از اونجایی که PS5 امکان نمایش دمای SSD رو نداره باعث شده یکم گیج بشم که با خرید هیت سینک این استیکر رو جدا کنم یا خیر

Bookmarks