دوستان من امروز یه حافظه ssd به کیس اضافه کردم.حالا سه تا سوال دارم اول اینکه من هارد پیش فرض رو غیر فعال کردم و بعد ssd رو به کیس اضافه و ویندوز رو نصب کردم و اومد بالا ،حالا برای شناختن هارد دوم توسط سیستم ایا باید هارد رو وصل کنم و بعد سیستم رو راه اندازی و هارد رو بزارم در اولویت دوم بوت؟بعد اگر اینجور هست وقتی سیستم اومد بالا روی درایو c هارد که ویندوزقبلی هست ایا باید فرمتش کنم و یا نیازی نیست؟ایا کماکان نرم افزارهایی که روی هارد و ویندوز قبلیم مثل فایرفاکس و km player و .....داشتم کار می کنن؟سوال دوم فروشنده ازم پرسید که کیس درایو 2.5 اینچی داره و من گفتم نه و یک براکت تبدیل بهم داد هشتاد هزار تومان گفت باید استفاده کنی.من اومدم ssd رو کردم توی براکت و خواستم توی درایو جا بزنم دیدم نمیشه براکت رو در اوردم و ssd رو بدون براکت با دو تا پیچ توی درایو نصب کردم و محکم شد و با خودم گفتم چه نیازی به براکت داشتم ایا فروشنده.....ایا براکت فقط برای لپ تاپ هست و یا من اشتباه می کنم؟و سوال سوم توی هاردی که ویندوز نصب نیست رو تا چقدرش رو میشه پر کرد مثلا 95 درصدش رو پر کنی ایا مشکلی پیش میاد؟