نمي دونم گفتم شايد بشه
بنظر شما مشكل از چي مي تونه باشه بايد چيكار كنم ؟
اين لينك كه داديد من همشو بصورت بوتيبيل رايت كردم ولي ميگه هارد رو نميشناسه
کاربر شهرسختافزار
نمي دونم گفتم شايد بشه
بنظر شما مشكل از چي مي تونه باشه بايد چيكار كنم ؟
اين لينك كه داديد من همشو بصورت بوتيبيل رايت كردم ولي ميگه هارد رو نميشناسه
آخرین ویرایش توسط kloxo در تاریخ 19-06-11 انجام شده است
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
موقع روشن کردن سیستم به دقت به هارد گوش بدین ، ببینین صدای چرخش به گوش میرسه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kloxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینجور باشه ، مشکل از برد هاردتون باید باشه که توسط تعمیرکار باید قطعه معیوب تعویض بشه
kloxo (19-06-11)
کاربر شهرسختافزار
نمي دونم من كه باز كردم چيزي كه از لحاظ فيزيكي مشخص باشه معلوم نبود ميترسم بدم تعميركارها خرابش كنن شما جاي مطمئن رو مي شناسيد جايي كه ما هستيم چيز زيادي نمي دونن
اينكه گفتيد صداي تق تق صداي خوبي نيست يعني ممكنه قطعه ديگريش سوخته
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kloxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن تبریز هستم و تو این کلانشهر تعمیرکار هارد که چیزی سرش بشه ، نمیشناسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kloxo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدای تق تق هم دو تا علت میتونه داشته باشه :
یکی مربوط میشه به برد هارد که برق رو قع و وصل میکنه و هارد مرتب خاموش و روشن میشه
دوم برمیگرده به مشکل سیلندر و هدها که متاسفانه غیر قابل تعمیره ( اگرم باشه هزینه بالایی رو داره )
kloxo (19-06-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks