ببخشید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.PNG
کاربر شهرسختافزار
ببخشید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.PNG
|
|
این هارد باید low level format بشه . بعد دوباره شات بگذاری . فعلا وضع خوبی نداره . باید فرمت بشه تا ببینم امیدوار کننده است یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3527352205 (24-07-17), SajjadKhati (24-07-17)
کاربر شهرسختافزار
آیا از عمر هارد نمی کاهد این نوع فرمت؟و با چه نرم افزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست های قبل گفتم با چه نرم افزاری . فقط سوال نپرسید دقت کنید به جواببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3527352205 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد فعلا مشکل داره . به این شکل قابل استفاده نیست . باید فرمت بشه با برنامه ایی که گفتم تا ببینیم وضعیتش چیه
3527352205 (24-07-17), SajjadKhati (24-07-17)
کاربر شهرسختافزار
معذرت میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین سوال،من هر کاری کردم نتونستم با ویندوز بک آپ بگیرم،عکس ارور هم فرستادم،اگر میشه لطف کنید راهنمایی فرمایید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks