بله، چرا نشه، شما هز تعداد مادربوردتون ساتا داشته باشه میشه وصل کنید.
سلام دوستان
ببخشید من الان یدونه هارد 1 ترابایت و یدونه ssd 250 گیگ روی سیستمم دارم ... الان میخوام یدونه هارد 1 ترابایت دیگه هم بخرم که فضای سیستمم بیشتر بشه ... آیا امکان قرار دادن 2 هارد روی یک سیستم هست ؟
یعنی میتونم اینکارو بکنم ؟ میشه 2 تا هارد 1 ترابایتی داشت ؟
مادربردم هم z170 pro هست ...
ممنون
|
بله، چرا نشه، شما هز تعداد مادربوردتون ساتا داشته باشه میشه وصل کنید.
To improve is to change. To perfect is to change often
بله امکان پذیره . به تعداد پورت های ساتا امکان اضافه کردن هارد استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار خوب ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا میتونم اضافه کنم ؟ کلا ؟
یدونه هارد 1 ترابایت با سرعت خوب و قیمت پایین رو میشه معرفی کنین ؟ اصولا این رنگ بندی ها هم تفاوت دارن ؟ قیمت هرچی کمتر = بهتر
چون فعلا خیلی نمیتونم هزینه کنم ///
الان بین آبی و بنفش و سبز کدوم بهتره ؟ سرعت کدوم بیشتره ؟
ممون رفقا
آخرین ویرایش توسط ehsan2001 در تاریخ 11-10-17 انجام شده است
وسترن دیجیتال ابی یک ترابایت هارد بسیار خوبی هستش و قیمت مناسبی هم دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود ۶ تا پورت ساتابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن بلو
بلو ۱ ترابایت مناسبه
|
سپاس از همه ی دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید وقتی این هارد 1 ترا رو نصب کردم ... حالا با 1 ترابایت که قبلا داشتم >>> میشه 2 ترابایت ، سوالم اینه که میتونم این 2 ترابایت رو هنگام نصب ویندوز روی یک درایو بزارم ؟ یعنی یک درایو D با ظرفیت 2 ترابایت ؟؟؟ مشکلی که بعدا نیستش واسه این قضیه ؟
راستی وقتی این هارد رو وصل کردم باید حتما ویندوز رو دوباره نصب کنم ؟
خیر جداگانه باید پارتشین بندی بشوندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsan2001 (11-10-17)
یعنی اصلا هیچ راهی نداره که بشه این دو تا هارد رو داخل یک درایو گذاشت ؟ چون به یک درایو با 2 ترا فضا نیاز دارم نه دوتا درایو که هر کدوم یک ترا فضا داشته باشن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقع نصب ویندوز نمیشه کاری کرد که این دوتا هارد 1 ترا بایتی ، توی یک درایو ذخیره بشن ؟ و بشه یک درایو 2 ترابایتی ؟
خیر عزیز ................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan2001 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ehsan2001 (11-10-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks