سلام.
خمیر رو حدودا یه ماهه عوض کردم. فن رو هم با Energy manager لنوو تست کردم و سالمه . هیت سینگ رو چطور باید تست کنم؟
امروز دوباره بازش میکنم ببینم توش چخبره...
کاربر شهرسختافزار
سلام.
خمیر رو حدودا یه ماهه عوض کردم. فن رو هم با Energy manager لنوو تست کردم و سالمه . هیت سینگ رو چطور باید تست کنم؟
امروز دوباره بازش میکنم ببینم توش چخبره...
|
|
خمیر چی استفاده کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Behroozvonly برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن هم باید تست بشه
هیت سینک هم باید انتقال حرارت تست بشه
شما صد در صد مشکل حرارتی دارید و این حرارت به سطح اس اس دی منتقل میشه و حرارت رو جذب میکنه و دماش بالا میره .
Behroozvonly (03-12-21)
کاربر شهرسختافزار
سلام . خمیر سیلیکون هالنزای بود .
فن رو تست کردم هیت سینک هم انتقال دماش در حد نرمال بود .
خمیر سیلیکون رو حتی پاک کردم و paste خریدم و زدم بازم مشکل همون بود. میشه بجا خمیر پد سیلیکونی زد رو پردازنده؟ اینم یه عکس از برد . پردازنده i5 6200u هستش
IMG_20211203_112543734.jpg
اخر سر دیدم سلامتی رسید به 91 درصد، هارد رو از قابش در اوردم و پد سیلیکونی خریدم روی همه NAND ها و بافرش چسبوندم. الان دماش بدون کول پد حداکثر تا 45 میرسه ولی نمیدونم چقدر دووم بیاره.
بنظرتون مشکلی براش پیش نمیاد ؟
آخرین ویرایش توسط Behroozvonly در تاریخ 03-12-21 انجام شده است
وضعیت را مانیتور کنید . برای بار اول هر دو هفته یکبار . اگر دیدید باز مشکل هست . بهتره به فکر تعویض باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Behroozvonly برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Behroozvonly (03-12-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks