برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام گرامی 16G گیگ را ساپورت میکند.
کاربر شهرسختافزار
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام گرامی 16G گیگ را ساپورت میکند.
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
کاربر شهرسختافزار
عه چه عالی
اخه از یکی پرسیدم گفت ۲ گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه
میخواستم برا ارتقا سیستم مادر بردمم عوض کنم به نظرتون این کارو بکنم؟
کاربر شهرسختافزار
بستگی داره از سیستمتون چه انتظاری داشته باشید؟برای چه کاری میخواین ارتقا بدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین حداکثر بودجهتون رو هم بگید.
آخرین ویرایش توسط mohammad7966 در تاریخ 23-06-19 انجام شده است
اینجور موارد سایت سازنده را چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندتون چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
میخوام بعضی از بازی های رو بتونه اجرا کنه
مثلا بازی ghost recon wildland
batman arkham knight
call of advanced warfare
قصد دارم حدودا ۴-۵ میلیون براش خرج کنم
- - - Updated - - -
cpu:amd athlon2 x4 620 2.8برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیم gt 710
آخرین ویرایش توسط ahmadv77 در تاریخ 23-06-19 انجام شده است
|
|
این سوکت تقریبا کارش تمومهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم چنین سیستمی
به صورت کارکرده
cpu i5 3470 یا i7 2600
ram 2*8 gb ddr3
main B75 یا P67 -Z77
سه برند معتبر هرچی پیدا کردی تهیه کنید .
گرافیک هم GEFORCE 750 OR GEFORCE 950
کار کرده
کاربر شهرسختافزار
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط ی سوال
این مادر برد من cpu intel core iبهش میخوره یا بایدم عوضش کنم؟
خیر پشتیبانی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmadv77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خب پس با این حساب باید تمام قطعات رو تعویض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مدل مادر بردی بگیرم
از همین gigabyte خوبه یا مثلا asus بگیرم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks