اول از همه اضافه کنم دقیقا تا 6 ترابایت مای بوک ها و بک آپ پلاس ها اینا اوکین (از نظر دما) اما از 8 ترا دماشون بالا میره (چه نمونه های ایر فیلد چه هلیوم فیلد (البته نسخه هلیوم فیلد حدود 5-6 درجه خنک تر هستن) حتی تا 60 درجه! که دمای خیلی زیادی برای هارد هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKAZ2003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی تو محصول جدید سیگیت وان تاچ هاب (که سرعت بسیار بالایی هم داره! 10 ترابایت و بالاتراش 7200 هستن و تا 270 مگ سرعتشون میره! تازه یه یو اس بی تایپ سی و یه معمولی هم میدن که خیلی قابلیت خوبیه (نه فقط برای شارژ بلکه برای انتقال اطلاعات (اتصال حتی هارد اکسترنال دیگه یا هر چیز دیگه ای)
دما موقع کار به شدت بالا میرفت (تازه هلیوم فیلد هست)
برای مای بوک 8 خوب شاک کرده و بصورت اینترنال که فن مستقیم بهش میزنه استفاده میکنم، (مدل ایر فیلد هست اما بعدا هلیوم فیلد هم تست کردم در حد 5 درجه خنک تر بود و بازم مشکل دمای بالا داشت)
اما برای وان تاچ هاب چون امکان شاک کردن بدون آسیب به بدنه نیست و حتی با نصب یک فن در سمت پاین هارد هم خیلی فایده ای ندیدم مجبور شدم اول از همه زیرش چن تا پایه بذارم تا از سطح ارتفاع چن سانتی بگیره و به صورتی قرارش بدم که خوابیده بشه و دو طرفش (بدون اتصال به بدنه ش که شوک و ویبره رو منتفل کنه) یک فن 8 سانتی از یه سو هوا رو به داخل بده و یه فن 8 سانتی اون یکی طرف هوا رو سریعتر بکشه بیرون ازش (اینجوری موفق شدم دماش رو تو حالت ایدل 42 درجه و تو کار کزدن زیر 50 نگه دارم
البته مدل 8 ترابایتش 5400 دور و کند تره اما باز داغ هست
وسترن هارد بلک دی 10 رو هم داره که 8 ترا و 12 ترا دارن، سرعتشون بالاتره (هارد توشون مثل سری مای بوک لیبل وایت (که در اصل همون هاردای سری رد پلاس هستن) نیست و از سری بلک هست)
دیزاینشون هم کاملا فرق میکنه، فریم و نگه دارنده دور پلاستیک اما سطح کناری فلزی هست (نسخه قابل حملش میشه پی 10)
دو تا یو اس بی تایپ A هم 7.5 وات پشتش میده.
یه خوبی داره و اون تعبیه فن درونش هست (که فن خیلی کوچیکی هست اما توی دور بالایی کار میکنه و صدا داره) اما بدیش اینه که وقتی دمای هارد به 60 درجه میرسه شروع به کار میکنه
ای کاش از هموت اولش کار میکرد اما توی دور پایین (که صدا هم نداشته باشه اما جلوی افزایش دمای هارد رو هم از اول بگیره نه که بذار داغ شه بعدش با دور بالا بخواد خنکش کنه)
اما خب اکسترنال ها مشخصن از نظر ساعتی تا وقتی که منتصل هستن کانتر ساعت میندازن دیگه، درحالیکه اینترنال ها کل مدت روشنایی سیستم اونا هم وصلن (البته میشه قابلبیت خاموش کردن هارد رو وقتی کار نمیکنید باهاش مثلا بعد 20 دیقه فعال کرد، اما وقتی بخواید دوباره باز کنید یه کم طول میکشه تا دوباره شروع به کار کنه (قبلش هم کامل خاموش نمیشه اما مصرفش خیلی کمتر میشه)
تو اینترنال ها یکی از محاسن اینه که میتونید خودتون سراغ هاردی که میخواید برید (بسته به نیازتون) و مثلا اگر سری قرمز وسترن یا آیرون ولف سیگیت بگیرید که برای نس هستن برای کار کردن 24/7 ساخته شدن و عمر طولانی دارن (اگر نسخه پرو باشه که سرعت بالاتری هم دارن نسبت به پلاس)
یا سری بلو و باراکودا برای مصارف خونگی و معمولی
سری بلک یا باراکودا پرو برای کاربری حرفه ای
و سری گلد یا اولترا استار وسترن و اگزوس سیگیت برای سرور و اینترپرایز
اما باید بگم تو ایران سری بلک وسترن از همه گرون تره حتی از گلد!
و بلغکس اتفاقا میشه سری های گلد و اولترا استار و اگزوس رو با قیمت خوب خریداری کرد (با اینکه کیفیت خیلی بالایی دارن و سرعت زیاد تا نزدیک 270 مگ) . بیشترین عمر رو
فقط باید بدونید که توشون استوک و کارکرده هم پیدا میشه (حتی مدل های با گارانتی های شرکتی)
حتی اگر از فروشگاه های معتبر بگیرید
(این قضیه تو آمازون هم هست میبینید یک هارد اولترا استار با یک مدل ویک حجم زده 500 دلار، اما همون با نصف قیمتش هم هست (هر دو هم نو هستن) اما نسخه دومی حالت OEM داره بدون گارانتی (نسخه اولی 5 سال گارانتی داره)
اما اگر مدل نوی این سه تایی که گفتم رو پیدا کنید (که البته باز خودشون رده بندی دارن) عالی هستن
اما حتما باید جایی نصب شن که تهویه مناسب باشه، مثلا اگر تو کیس هستن (اغلب کیس ها هم جای هاردشون جلو پایین هست) یک فن جلوی کیس باشه که مستقیم به هاردا بزنه)

Bookmarks