1- بله؛ همچنین بلعکسشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKAZ2003 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- تو یوتیوب انگلیسی هم بزنید آموزش های خوبی پیدا میکنید.
MiniTool Partition Wizard
easeus partition master
AOMEI Partition Assistant Professional
3- برند اوریکو مدل های خوبی داره، هم بصورت باکسی هم بصورت استند (که برای کسایی که زیاد هارد یا اس اس دی چه 3.5 اینچ چه 2.5 اینچی وصل میکنن و دوباره جدا میکنن یا با مدل دیگه تعویض، عالیه) هم نمونه تک درایو (با پشتیبانی از هر دو سایز) هم دوال درایو و مولتی درایو (حتی بعضا با قابلیت کلون کردن بدون نیاز به سیستم)
خود باکس هایی هم که بیرون میفروشن رو میشه باز کرد و مبدلشون رو درآورد و استفاده کرد، خودم هم چن مدل که برای هاردای 2.5 اینچی بودن (هم وسترن هم سیگیت هم برندای دیگه) (که حتی دو تاشون یو اس بی 2 هستن!) هم 3.5 که از مای بوک و بک آپ پلاس و ای دیتا و اوریکو باز کردم دارم، اولین بار هم با همین مبدل های وسترن و سیگیت بود که خودمم به مشکل برخوردم خیلی سال پیش
و مجبور شدم هارد حجیمی رو که آن الوکید شده بود ریکاور کنم، اما بعدش خیلیای دیگه هم دیدم به این مشکل برخوردن به دلایل متفاوت از جمله همینی که خودمم کردم
اما با مبدل های باکس های شرکت های ثالث مثل اوریکو و ... هیچ وقت این اتفاق نیفتاده (جز مبدل های بی کیفیت تقلبی که اونا هم همچین مشکلی رو میتونن باعث ایجادش شن (که تو بازار تو جعبه هایی دقیقا حتی شبیه و با همون اسم وسترن و سیگیت فروخته میشن! جوری که خیلیا به اشتباه فک میکنن واقعا برند هستن چون هم جعبه شون هم حتی ظاهر خود باکس ها بسیار شبیه اصلی هست اما قیمتشون خیلی پایینه)

Bookmarks