سلام آقا امید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا .
به قول استادم ، یه زمانی (سال ها پیش) هم من از روی تجربیات شخصی ، یه نظری و نتیجه ای میگرفتم و میگفتم که پس در این مورد که فلان چیز برام اتفاق افتاده ، پس نظرم درست هست . بعد روی این نظریه ی شخصی ام شروع به تجزیه و تحلیل هم میکردم .
که استادم بارها بهم متوجه کرد که این ، اساس و بنیان همه ی کج فهمی هاست و بجای این کار ، حتما باید هر علمی را از منابع رسمی اش و با سند (اون هم کاملا رسمی و تایید شده) تحقیق کنم .
از اون موقع به بعد که سعی میکنم این چیزی که بهم توصیه کرد را عمل کنم ، متوجه ی حرفش شدم و متوجه شدم که موارد زیادی بودن دانسته هایی که تا حالا داشتم و فکر میکردم درست بود اما غلط بود (نه فقط در زمینه ی علم کامپیوتر) .
از ایشون یاد گرفتم که هر کس (حتی خودشون) اگر حرفی میزنن و منطق با سند رسمی نباشه ، قبول نکنم.
با اونکه در برنامه نویسی ، استادی هستند که واقعا به شخصه هیچ استادی و هیچ برنامه نویسی را در اون حوزه ، حتی نزدیک به علم ایشون ندیدم (نمیگم نیست ، بلکه من ندیدم) ، اما خوب ، اشتباه های بسیار نادر ، برای هر کس ، ممکنه پیش بیاد .
========
پی نوشت اینکه دوستمون گفتند که "استناد ایشون در این رابطه به ریپورتها و لاگها بود" .
اگه ریپورت ها و لاگ ها ، گزارش باگ ویندوز را میتونستند بدهند ، خوب مایکروسافت که زودتر از همه به این نوع باگ اشراف داشت و درجا برطرفش میکرد .
اول مطمئن بشید که طرف ، واژه ی "باگ" را میدونه چیه .

Bookmarks