سلام
وقتی هارد اکسترنال رو به کامپیوتر وصل کردم میشناسه فقط Local disc می نویسه بازم نمیشه چیکار کنم الان...چراغش روشن خاموش میشه و موتورش هم کار می کنه مشکل از چیه ؟در ضمن به pc دیگه هم وصل کردم اینطوریه باز
به اطلاعاتشم نیاز دارم کمک کنید
سلام
وقتی هارد اکسترنال رو به کامپیوتر وصل کردم میشناسه فقط Local disc می نویسه بازم نمیشه چیکار کنم الان...چراغش روشن خاموش میشه و موتورش هم کار می کنه مشکل از چیه ؟در ضمن به pc دیگه هم وصل کردم اینطوریه باز
به اطلاعاتشم نیاز دارم کمک کنید
|
|
یک شات از وضعیتش با hdsenitel و قسمت overview بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yakuzaturk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-03-14), yakuzaturk (15-03-14)
- Untitled.jpg
- faghat ye chizi ,in k man hard ro k vasl kardam too win 8.1 hey sedaye ettesal va qat pey dar pey oomad bad dobare k vasl kardam injoori shod ,alan momkene b kudum gesmat asib reside bashe
fekr nakonam b ettelaatam asib reside bashe chon in narmafzar mige k darsade ziadi saleme doroste?
چون تو safe mode میتونم آپلود کنم با گوشی انگلیسی شد شرمنده، چجوری به بیسیک برگردونم؟
kablo avaz kardam bazam haminsheklie pas az kabl nist!!!dg nemidoonam in cheshe,format ham nmikonam chon ettelaatesh mohemme
|
|
MiniTool Partition Wizard
با این برنامه MiniTool Partition Wizard . `
rebuild mbr رو بزنید . ببینید پارتشین ها بر میگرده .
MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1 + Portable مدیریت پارتیشن ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار
rebuild mbr و تمام قسمت های copy کلا غیر فعال است چرا؟؟؟
*MoJtAbA* (15-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks