با احترام و ادب
بنده با این مشکل و نمایش اررور با فلش مموری مواجهه شدم که در عکس زیر قرار گرفته
error usb disk.jpg
با اینکه نمایش و مقدار حجم آن در disk managment نمایان هست سپاسگذار هستم من رو در حل این مشکل راهنمایی کنید
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با احترام و ادب
بنده با این مشکل و نمایش اررور با فلش مموری مواجهه شدم که در عکس زیر قرار گرفته
error usb disk.jpg
با اینکه نمایش و مقدار حجم آن در disk managment نمایان هست سپاسگذار هستم من رو در حل این مشکل راهنمایی کنید
با تشکر
|
|
باید فرمت کنید با همون دیسک منیجمنت یا با برنامه HP FORMAT TOOLبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adris66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
adris66 (06-08-19)
کاربر شهرسختافزار
سپاس از راه حل
درون فلش مموری اطلاعات وجود دارد با ین کار اطلاعات فرمت خواهد شد
از طرق CMD وارد درایو فلش بشید ببینید باز میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adris66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال فلش شما ویروسی هم باشه .
adris66 (06-08-19)
کاربر شهرسختافزار
چطوری از طریق CMD فلش مموری را باز کنم
خیلی ساده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adris66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کافیه نام اختصاص یافته درایو فلش را وارد و دو نقطه وارد کنید
به طور مثل
:h
adris66 (06-08-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با CMD باز نکرد فلش مموری
تنها راهش فرمت ولی روی سیستم دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adris66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
adris66 (06-08-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks