با سلام چطوری این هاردو بشناسونم به کامپیوتر هر کاری کردم لطفا راهنمایی کنید هارد نه ضربه ایی خورده نه چیزی
کاربر شهرسختافزار
با سلام چطوری این هاردو بشناسونم به کامپیوتر هر کاری کردم لطفا راهنمایی کنید هارد نه ضربه ایی خورده نه چیزی
|
|
با برنامه مینی تول پارتشین ویزارد و گزینه پارتشین ریکاوری اطلاعات پارتشین برمیگردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ston cold برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام قربان من ۲ هارد دارم یکی ۲۰۰ گیگ یکی یک ترابایت هارد یک ترابایت من کلا unlocated شده و با هر برنامه ایی برای تعمییر هارد میزنم فقط هارد ۲۰۰ گیگمو میشناسه چکار کنم استاد این هارد شناخته بشه که لاقل بتونم درستش کنم با برنامه ی hard sentinel فقط میزنه ۲درصد از هارد سالمه و به علت ارورهای زیاد نرم افزاری هارد بد سکتورهای بسیاری دارد لطفا یاریم کنید
آخرین ویرایش توسط ston cold در تاریخ 09-02-19 انجام شده است
با برنامه HD TUNE از قسمت HEALTH اسکرین شات بفرست . اگر 2 درصد سلامتی رو میزنه برای هاردت کار خاصی نمیشه . مگر ریکاوری تخصصی و جراجی که هزینه بالایی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ston cold برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون استاد از پاسختون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks