دقیا منم همچین مشکلی دارم با چندتا فلش و رم اما هنوز راه حلی پیدا نکردم واسش
کاربر شهرسختافزار
دقیا منم همچین مشکلی دارم با چندتا فلش و رم اما هنوز راه حلی پیدا نکردم واسش
hanijafari (11-11-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
فریم ویر رو نمیشه تغییر داد با نرم افزار؟ با نرم افزارهای هکس ادیتور و اصطلاحا هک چی میشه؟
اگرم از روش خاصی استفاده کردن ، واقعا برام خیلی جالبه که چه روشی هست ، چون این رم دقیقا عین سی دی میمونه. یکبار مصرف هست و چیزی که توش هست قابل تغییر نیست
ترجمه انواع اسکریپت ، قالب( ارتباط از طریق پ خ)
احتمالا قفل در قسمتی از حافظه قرار داره . اجازه فرمت میده ولی به صورت مجازی .برای دور زدن قفل باید روش و نوع قفل شناسایی بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (11-11-16)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم با نرم افزارهای هگز ادیتور کل اطلاعات رم رو چک کردم ، یک سری اطلاعاتی که توش ذخیره شده بر مبنای سیستم عامل bsd هست و احتمال میدم با اون سیستم عامل کاری روش انجام شده باشه و الان این سیستم عامل رو دارم دانلود میکنم ببینم میتونم توش بلایی سر رم بیارم یا نه.
نرم افزاری یا روشی که بشه باهاش این مراحلی که گفتید رو انجام داد میدونید و یا میتونید منبعی معرفی کنید؟
ترجمه انواع اسکریپت ، قالب( ارتباط از طریق پ خ)
نه متاسفانه زمان زیادی هست که دنبال این موارد نیستم .باید تحقیق کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (11-11-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks