سلام
نام پروسه ای که این کار را میکنه ، چیه؟
عوامل مختلف از جمله پروسه های آپدیت (و نصب آپدیت بعد از دانلود) ، پروسه های آنتی ویروس و خیلی از پروسه های دیگه میتونن این کار را کنن .
سلام
نام پروسه ای که این کار را میکنه ، چیه؟
عوامل مختلف از جمله پروسه های آپدیت (و نصب آپدیت بعد از دانلود) ، پروسه های آنتی ویروس و خیلی از پروسه های دیگه میتونن این کار را کنن .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-09-23 انجام شده است
XFXForce (05-09-23)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود بر شما
توی تسک هیچ نرم افزار ی نشون داده نمیشه که چنین حجمی رو از ssd بگیرهIMG_20230904_222806.jpgIMG_20230904_234625.jpg
عکسی که گذاشتم توی گیم هست ولی خارج از گیم بدون باز بودن نرم افزاری این مشکل وجود دارد
بعد جالب اینجاست که کل سیستم به مدت 1 الی 2 دقیقه هنگ میشه
آخرین ویرایش توسط Mohama-d در تاریخ 05-09-23 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohama-d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
System که نشون میده ، پروسه نیست؟
دومین هم که اولش با Service شروع میشه و بقیه اش مشخص نیست که بهتره اسمش را بگید چیه؟
بازی را چرا اجرا میکنید؟
هنگ را نمیدونم در چه زمانی میگید .
عکس دومی که دادید ، همه ی هارد و رم و cpu اش تا خرخره پر هست که فقط یکی شون اگه این طور بود ، برای هنگ کردن کافی بود .
فعلا فقط مشکل تون را بررسی کنید و بازی را کنار بذارید .
از هر دو سربرگ ، عکس کامل بذارید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-09-23 انجام شده است
XFXForce (08-09-23)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
هنگ زمانی منظورم هست که دیسک 100 یا 50 درصد استفاده میشه و کل سیستم هنگ می کند
در زمان بازی این مشکل بیشتر رخ می ده
IMG_20230906_132836.jpgIMG_20230906_131710.jpgIMG_20230906_134715.jpgIMG_20230906_132848.jpgIMG_20230906_132929.jpg
سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohama-d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب عکس از بقیه ی ستون ها (cpu و ...) میذاشتید دیگه (نه فقط از دیسک) .
همچنین از سربرگ Performance هم میذاشتید دیگه .
ظاهرا در بیشتر عکس ها ، بخاطر آنتی ویروس پیش فرض خود سیستم عامل هست (که مرسوم هست) .
اگه زمان بازی مشکل دارید ، باید همه ی مدل تمامی قطعات تون به همراه نام و تنظیمات بازی تون را بگید .
بهتره که عکسی از تمامی نمودارها در نرم افزار msi after burner زمانی که بازی میکنید و مشکل ایجاد میشه ، بذارید .
اما اگه همون چیزی باشه که دیروز از سربرگ Performance دادید (اگه زمانی باشه که بازی میکردید) (نه موقع لود بازی بوده باشه) ، مشکل از قطعات تون ، یعنی تعداد کم هسته های cpu و حجم کم رم هست .
XFXForce (08-09-23)
کاربر شهرسختافزار
سلام
عذر خواهی میکنم که دیر ب دیر جواب میدم
زمان بازی نهایت از ۵۰درصد سی پیو و ۸۰درصد رم استفاده بشه ولی در کل این مشکل در صورت عادی کار کردن سیستم هم رخ میده حتی زمانی که سیستم روشن میکنم
چند لحظه پیش در حال استخراج یک فایل بودم که :
IMG_20230907_135230.jpg
دلیلی که نمیتونم از کل task manager عکس بزارم هنگام بازی این هست که تا بیام روی ستک و روش کلیک کنم که باز بشه کل سیستم هنگ میشه و نمیتونم کلیک کنم
قبلا همین بازی رو انجام می دادم بدون مشکل تنها کاری که کردم این بود که موقع نصب ویندوز پارتیشن هارو پاک کردم و از اول پارتیشن بندی کردم و این مشکل به وجود امد
- - - Updated - - -
سلام
عذر خواهی میکنم که دیر ب دیر جواب میدم
زمان بازی نهایت از ۵۰درصد سی پیو و ۸۰درصد رم استفاده بشه ولی در کل این مشکل در صورت عادی کار کردن سیستم هم رخ میده حتی زمانی که سیستم روشن میکنم
چند لحظه پیش در حال استخراج یک فایل بودم که :
IMG_20230907_135230.jpg
توی این عکس سیستم کلا به مدت 2 دقیقه هنگ هست
دلیلی که نمیتونم از کل task manager عکس بزارم هنگام بازی این هست که تا بیام روی ستک و روش کلیک کنم که باز بشه کل سیستم هنگ میشه و نمیتونم کلیک کنم
قبلا همین بازی رو انجام می دادم بدون مشکل تنها کاری که کردم این بود که موقع نصب ویندوز پارتیشن هارو پاک کردم و از اول پارتیشن بندی کردم و این مشکل به وجود امد
آخرین ویرایش توسط Mohama-d در تاریخ 07-09-23 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks