سلام
سیستم من یک مشکل داره اونم اینه که مثلاً وقتی یک فایل رو دارم کپی میکنم اول با سرعت بالا کپی میکنه بعد کمکم کم میشه وی سیستم بلو پیچ میده و ریسیت میشه یا در بازی یهو قفل میکنه تو استخراج فایل هم چنین اتفاقی می افته
کاربر شهرسختافزار
سلام
سیستم من یک مشکل داره اونم اینه که مثلاً وقتی یک فایل رو دارم کپی میکنم اول با سرعت بالا کپی میکنه بعد کمکم کم میشه وی سیستم بلو پیچ میده و ریسیت میشه یا در بازی یهو قفل میکنه تو استخراج فایل هم چنین اتفاقی می افته
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه hd tune از هاردهای سیستم از قسمت health اسکرین شات بگذارید . بالا برنامه عکس دوربین هست برای گرفتن شات از صفحه .
کاربر شهرسختافزار
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Screenshot (1).jpg
تست benchmark هم ضمیمه کنید .ببینم مشکل کندی سرعت پیدا کرده یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Screenshot (2).jpg این ها تست بنچمارکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک هارد دارید یا هارد دیگه هم روی سیستم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مرحله بعدی باید رم سیستم را با برنامه passmark memtest به صورت بوت تست کنید . ببینید روی رم اروری میگیرید یا نه .
- - - Updated - - -
فقط یک هارد دارید یا هارد دیگه هم روی سیستم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magidgame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مرحله بعدی باید رم سیستم را با برنامه passmark memtest به صورت بوت تست کنید . ببینید روی رم اروری میگیرید یا نه .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks